Life

Fiul lui Bruce Lee a murit în condiții misterioase, pe platourile de filmare. Ce mesaj tulburător apare pe mormântul lui Brandon

Fiul lui Bruce Lee a murit în condiții misterioase, pe platourile de filmare. Mesajul tulburător care apare pe piatra funerară a lui Brandon.
10.06.2023 | 08:05
Fiul lui Bruce Lee a murit in conditii misterioase pe platourile de filmare Ce mesaj tulburator apare pe mormantul lui Brandon
Brandon, fiul lui Bruce Lee, a murit în condiții misterioase. Sursa foto: IMDb, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul lui Bruce Lee, Brandon Lee, care a fost și el tot actor, s-a stins din viață chiar în timpul filmărilor pentru “The Crow”, dar moartea sa a fost în condiții misterioase. A murit la doar 28 de ani, pe 31 martie 1993.

Brandon, fiul lui Bruce Lee a murit în condiții misterioase, pe platourile de filmare

Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 31 martie 1993, pe platourile de filmare din Carolina de Nord. Brandon Lee intra într-o încăpere pentru a filma o scenă din filmul “The Crow”, un alt actor l-a împușcat mortal, de la o distanță de aproape 6 metri.

ADVERTISEMENT

Chiar și gloanțele oarbe pot ucide, dacă sunt trase de la distanțe mici. Fiul lui Bruce Lee a fost împușcat cu un glonț de calibru 44. Deși arma ar fi trebuit să aibă cartușe oarbe, la autopsie s-a descoperit că un glonț a ajuns aproape de coloana vertebrală a actorului.

În timp ce polițiștii investigau moartea lui Brandon Lee, unele persoane din echipa de filmare au susținut că filmul este blestemat. Au avut loc mai multe incidente pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, moartea fiului legendarului Bruce Lee a fost pusă pe seama unui rival necunoscut. Brandon Lee a murit la aproximativ 20 de ani de la decesul tatălui său.

Mesajul sfâșietor care apare pe piatra funerară a actorului

Brandon Lee și-a găsit sfârșitul chiar înainte să se căsătorească cu Eliza Hutton. Cei doi se cunoșteau din 1990, iar nunta urma să aibă loc pe 17 aprilie 1993 în Ensenada, Mexic, după ce se terminau filmările pentru “The Crow”. Locuiau împreună din octombrie 1992.

ADVERTISEMENT

“Pentru că nu știm când vom muri, ajunge să ne gândim la viață ca la o fântână inepuizabilă. Și, totuși, totul se întâmplă doar de un anumit număr de ori, și, într-adevăr, acesta este foarte mic. De câte ori îți vei mai aminti o anumită după-amiază a copilăriei tale, o după-amiază care este atât de profund o parte a ființei tale încât nici măcar nu poți să-ți concepi viața fără ea?

Poate de patru sau de cinci ori? Poate nici măcar atât. De câte ori veți mai vedea cum apare luna plină? Poate de douăzeci. Și, totuși, totul pare nelimitat”, este citatul din cartea “The Sheltering Sky”, scrisă de Paul Bowles. Citatul a fost ales de Brandon Lee pentru invitație de nuntă, dar a fost gravat pe piatra sa funerară, notează adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Și Bruce Lee a murit într-un mod fulgerător, la doar 32 de ani, în 1973. Multe teorii despre decesul marelui actor au legătură cu amanta sa, Betty Ting Pei. Decesul vedetei a fost un mare șoc pentru toată lumea.

Acesta nu consuma droguri și alcool, lua regulat suplimentul de vitamine și își respecta programul de fitness. A fost găsit inconștient într-o cameră din Hong Kong, într-o noapte. Moartea sa a fost confirmată la Spitalul Queen Elizabeth.

ADVERTISEMENT
Tags: