Life

Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an! Mesajul emoționant al prezentatorului de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an! Tiago este născut la o zi după tatăl lui, care a împlinit 45 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl fiului său.
06.10.2022 | 16:10
Fiul lui Cabral si al Andreei Ibacka a implinit un an Mesajul emotionant al prezentatorului de la Sunt celebru scoatema de aici
Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an, ocazie cu care prezentatorul de televiziune a trimis un mesaj emoționant.

Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an

Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, a împlinit vârsta de un an, iar prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a dezvăluit cum îl alintă pe fiul lui, anume Leagăn și a specificat că micuțul a strâns primul set de 365 de zile de viață.

ADVERTISEMENT

„Na, că mai avem un tort… Leagăn a strâns primul set de 365 de zile❤️”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare.

Și mama lui Tiago, soția lui Cabral a postat un mesaj tot pe rețelele de socializare, dar de pe contul micuțului, unde a scris că plănuiește să o „facă lată” și să bea lapte până nu va mai putea.

ADVERTISEMENT

„Azi e ziua mea, fac 1 an!! În seara asta o facem lată, am de gând să beau până cad lat! O rup pe lapte!!!”, e descrierea care apare pe Facebook, în dreptul fotografiei.

Și surioara mai mare a lui Tiago Ibacka, Namiko, i-a transmis un mesaj, în care i-a spus că este ziua de naștere a „crăcănatului” și i-a adus în dar flori, dar copilul le-a mâncat.

ADVERTISEMENT

„Azi e ziua crăcănatului. Face 1 an. I-am adus flori. Le-a mâncat”, e mesajul de pe Facebook.

Cabral a împlinit 45 de ani

Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka este născut cu o zi după data la care a fost adus pe lume Cabral, adică pe 4 octombrie.

Micuțul Tiago s-a născut pe 5 octombrie, așa că toamna este mereu motiv de sărbătoare în familia Ibacka, având doi sărbătoriți unul după altul.

ADVERTISEMENT

Cabral a împlinit 45 de ani și a postat un mesaj în care a arătat că este foarte fericit în propria piele, că are prieteni de miliarde și trei copii care îl împlinesc enorm.

„Făcut băiatul 45. N-am învățat mare lucru, dar m-am prins de niște chestii… N-am ajuns miliardar, dar am strâns prieteni mișto… care valorează miliarde.

Am înțeles că nu trebuie să mă compar decât cu mine, cel de ieri. M-am acceptat așa cum sunt, mișto dar imperfect. Am trei copii care mă fac mai fericit decât lumea”, a scris prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

ADVERTISEMENT
Tags: