News

Fiul lui Gabriel Oprea, debut în actorie. Joacă rolul unui politician corupt, controlat de mafie

Fiul fostului ministru Gabriel Oprea a debutat în lumea filmului, într-o producție în care joacă rolul unui politican corupt.
10.05.2023 | 18:39
Fiul lui Gabriel Oprea bea șampanie și poartă un ceas scump în filmul de comedie Costikă / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Hepta / Youtube Makaveli
ADVERTISEMENT

Gabriel Oprea Jr (27 de ani) și-a găsit vocația ca actor într-un film în care apare alături de câteva personaje controversate din mediul online românesc. Fiul generalului Gabriel Oprea, fost ministru al afacerilor interne, interpretează cu succes rolul unui politician corupt, care are legături în lumea mafiei.

Trafic de influență și favorizarea infractorului, în prima scenă filmată de fiul lui Gabriel Oprea

Gabriel Marian Oprea joacă rolul lui Don Cameliu, în producția de comedie ”Costikă”, regizată de doi vloggeri cunoscuți: Virgil Alexandru Zidaru (alias Makaveli) și Mădălin Iulian Feraru (nume de scenă Feraru).

ADVERTISEMENT

Fiul lui Gabriel Oprea apare în prima parte a filmului, în visul personajului Costică, interpretat de Zidaru, în care ajută un cap al lumii interlope să pună la cale un transport de droguri.

Mafiotul îi transmite politicianului să ”vorbească la partid” dar și ”cu primarul”, pentru ca infractorii să nu fie deranjați în noaptea transportului.

ADVERTISEMENT

Gabriel Oprea Jr, cu o mașină de 100.000 de euro la filmări

”Mă, o să fac ședință de partid cu el (primarul, n.r). Îl băgăm în ședință ca să fie la comanda ta, că numai așa putem.

O să vorbesc cu prefectul, îți dai seama, că altfel nu putem s-o rezolvăm. Dar o rezolvăm, pentru tine. Vorbesc cu toată lumea, nu se pune problema. Consideră că e rezolvată la vamă”, i-a transmis Don Cameliu mafiotului.

ADVERTISEMENT
Fiu gabriel oprea masina
Gabriel Oprea Jr urcă într-o mașină de peste 100.000 de euro / Sursă foto: Youtube Makaveli

Discuția dintre cei doi are loc la un pahar de șampanie, într-o limuzină albă, cu numere de Bulgaria. Ulterior, fiul lui Gabriel Oprea iese din limuzină și urcă în mașina personală, un Mercedes AMG GT Stealth Edition, al cărei preț începe de la 100.000 de euro.

Gabriel Oprea Jr. apare în acest film într-o companie ”selectă” formată din personaje extrem de populare dar și controversate în mediul online.

ADVERTISEMENT

Coleg de platou cu vloggerul amenințat de Cristian Rizea

Alex Makaveli, regizor, scenarist și actorul din rolul principal, este din Buzău și s-a făcut remarcat pe TikTok printr-un limbaj agresiv. În 2020, el a ajuns cunoscut după ce a amenințat cu moartea o vloggeriță, pe motiv că îi hărțuia partenera de viață. Ulterior, el și-a cerut scuze pentru derapaj, spunând că a fost ”dus de val”.

Makaveli a avut probleme cu justiția în 2015, atunci când numele său a fost vehiculat într-un dosar de trafic de droguri iar în live-urile sale a recunoscut că a făcut închisoare.

La începutul acestui an, el și Feraru au intrat într-un conflict de la distanță cu fugarul Cristian Rizea, în care cei doi s-au jignit și amenințat cu bătaia și pușcăria.

Conflictul a fost mediat de Niky Percea (arestat la sfârșitul lunii aprilie în SUA pentru clonare de carduri), interlopul Alex Stoica (condamnat pentru fraudă în SUA) sau piteșteanul Marius ”Televijăn” Alexandru (cunoscut pentru aparițiile în publicații tabloide).

În alte roluri mai apar rapperul: Tarzy, care le-a dedicat melodii ”fraților” săi – Adrian Corduneanu sau Iustin Covei – precum și handbalistul Ion Cătălin, care a făcut valuri pe TikTok, în timpul pandemiei, cu melodia ”Izoleta”.

Producătorul filmului ”Costika” este societatea Finea Global Invest SRL, deținută în acte de Carmen Elena Ene.

Fiul lui Gabriel Oprea a ”ieșit” din politică și se ocupă cu afacerile

Fiul lui Gabriel Oprea se ocupă cu afacerile, după o scurtă aventură în lumea politică, în calitate de lider UNPR – aripa tânără. În 2019, Oprea Jr. a lucrat pentru o scurtă perioadă de timp la ministerul agriculturii, pe vremea când în fruntea instituției era tot Petre Daea.

În prezent, fiul lui Gabriel Oprea deține jumătate din compania de pază și protecție ”Romanian Premium Security SRL”, alături de fiul lui Maricel Păcurariu, patronul postului Realitatea Plus.

El mai apare asociat cu mama sa, Sanda Oprea, în firma ”New Generation Trading SRL” (baruri și alte activități de servire a băuturilor), dar și cu Tudor Alexandru Marius, cumnatul său, în ”Meg Premium SRL” (activități specifice restaurantelor).

Gabriel Marian Oprea a fost invitat, în 2016, la DNA, în dosarul morții polițistului Gabriel Gigină. El a stat de vorbă cu procurorii timp de 20 de minute, pentru a fi înștiințat că averea lui și a tatălui său au fost puse sub sechestru. Acest lucru s-a întâmplat după ce fostul ministru și-a trecut o parte din bunuri pe numele fiului.

ADVERTISEMENT
Tags: