Life

Fiul lui Ion Caramitru, șocat de moartea actorului și la doi ani de la deces: „Nu ne-am așteptat deloc la un asemenea deznodământ”

Fiul lui Ion Caramitru este încă șocat că tatăl său nu a putut fi salvat, chiar și la doi ani de la decesul acestuia. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca el să moară.
23.08.2023 | 09:17
Fiul lui Ion Caramitru socat de moartea actorului si la doi ani de la deces Nu neam asteptat deloc la un asemenea deznodamant
Fiul lui Ion Caramitru, șocat de moartea actorului și la doi ani de atunci Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Fiul lui Ion Caramitru este șocat de moartea actorului și la doi ani de la deces. Andrei Caramitru spune că nici acum nu-i vine să creadă.

Fiul lui Ion Caramitru, șocat de moartea actorului și la doi ani

Sunt aproape doi ani de la moartea lui Ion Caramitru. Unul dintre fiii săi, Andrei, spune că nimeni nu s-ar fi așteptat ca actorul să moară. Este de prisos să mai spunem că nici acum nu a trecut peste decesul părintelui său.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Andrei Caramitru spune că tatăl său avea o vârstă când a murit, adică 79 de ani. Probabil lucrurile ar fi stat altfel dacă era mai tânăr, crede fiul actorului, conform Cancan.

„Nu ne-am așteptat deloc la un asemenea deznodământ trist. Nici tata, nici noi, ceilalți. Multă vreme am crezut că în cele din urmă vom învinge.

ADVERTISEMENT

Dar foarte probabil a contat și vârsta tatei, să nu uităm că avea 79 de ani, dar și oboseala pe care o acumulase. Foarte probabil că organismul său ar fi reacționat altfel dacă ar fi fost mai tânăr și mai puțin obosit. Dar asta este viața!”, a spus Andrei Caramitru.

Familia lui Ion Caramitru a făcut totul pentru însănătoșirea sa

Familia lui Ion Caramitru a făcut totul pentru ca actorul să-și revină, a mai spus Andrei, fiul său. Aceștia au chemat și specialiști din afara țării, dar și de la noi.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a putut să-i dea de capăt problemei actorului, care până la urmă a murit din cauza unei infecții din sânge.

„Vreau să știți că am făcut pentru tata tot ce s-a putut profesional și omenește vorbind. Au trecut pe la el, la spital, specialiști de renume din România care i-au analizat situația și au încercat ceea ce au crezut că ar putea fi cel mai bun remediu.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ei, un medic român, vă pot asigura că a venit de bună voie, fiindcă nu-i cerusem asta până la momentul venirii sale.

În plus, am apelat, prin diverse mijloace, la opinia unor reputați specialiști din Austria și Statele Unite”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: