Life

Fiul Patriciei Paglieri se împlică în afaceri. Cu ce business vrea să dea lovitura

Francesco, băiatul Patriciei Paglieri, este pregătit de propria afacere. Ce planuri are tânărul în perioada imediat următoare.
14.09.2022 | 16:37
Fiul Patriciei Paglieri se implica in afaceri Cu ce business vrea sa dea lovitura
Francesco, pregătit de propria afacere. Ce planuri are fiul juratei Patricia Paglieri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiul cunoscutei jurate se împlică în afaceri la numai 25 de ani. Cu ce business vrea să dea lovitura fostul concurent de la Asia Express, care până de curând a lucrat ca bucătar, în restaurant, la fel ca renumita sa mamă.

Francesco, pregătit de propria afacere. Ce planuri are fiul juratei Patricia Paglieri

Francesco, băiatul Patriciei Paglieri, este pregătit de propria afacere. Ce planuri are tânărul în perioada imediat următoare, mai ales că a ajuns în atenția publică după apariția în reality show-ul Asia Express, alături de mama sa.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 25 de ani este gata să-și deschidă o cafenea împreună cu cea care i-a dat viață, însă se va ocupa singur de partea administrativă și de alte aspecte importante. Localul va fi undeva în zona de Nord a Capitalei.

„Mă atrage zona de gătit, dar nu mă atrage atât de mult încât să lucrez într-un restaurant. Îmi place zona HORECA, acum vreau să deschid o cafenea cu mama, dar nu pe partea de restaurante pentru că este o viață foarte complicată!

ADVERTISEMENT

Urmează să deschidem cafeneaua în luna octombrie, am cumpărat o franciză. Deschidem în zona noastră, în Mogoșoaia, în zona de Nord.

Restaurantul e o viață foarte complicată, tot timpul trebuie să fii acolo, de luni până duminică. Îți dă o oarecare încredere, îți dă o oarecare împlinire faptul că faci ceva singur.

ADVERTISEMENT

Sincer, la restaurant nu mai vreau, am lucrat și e foarte greu să fii bucătar la restaurant. E o viață frumoasă, dar pe care eu nu o vreau”, a declarat Francesco Paglieri pentru publicația click.ro.

Francesco Paglieri, adevărul despre relația cu mama sa

Francesco Paglieri are o relație extraordinară cu mama sa, Patricia, care este persoană publică de ani buni. Tânărul de 25 de ani are numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață și spune că-și dorește să lucreze cu ea cât mai mult timp.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul concurent de la Asia Express nu ascunde faptul că este diferit față de frumoasa brunetă, dar se completează perfect unul pe celălalt. Glumele nu lipsesc din viața celor doi, totul venind extrem de natural.

ADVERTISEMENT
Tags: