News

Fiul unui celebru procuror s-a împușcat în cap la doar 31 de ani. Tatăl său a sunat la 112. Tânărul a murit la spital / Update

Tragedie fără margini la Constanța. Fiul unui celebru procuror din județ a decis să își pună capăt zilelor la doar 31 de ani.
20.11.2022 | 14:54
Fiul unui celebru procuror sa impuscat in cap la doar 31 de ani Tatal sau a sunat la 112 Tanarul a murit la spital  Update
Fiul procurorului Teodor Niță s-a împușcat în cap la doar 31 de ani. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
20-11-2022
12:57

Tânărul nu a mai putut fi salvat

Tânărul care s-a împuşcat în cap a murit la Spitalul Judeţean Constanţa, au confirmat surse din rândul anchetatorilor, pentru news.ro. Anchetatorii vor încerca să stabilească dacă el chiar a folosit arma tatălui şi de ce a recurs la acest gest. 

Caz șocant la Constanța, după ce fiul procurorului Teodor Niță a încercat să se sinucidă într-un mod cât se poate de violent.

Fiul procurorului Teodor Niță s-a împușcat în cap

Tânărul are 31 de ani, iar tatăl său a fost cel care a sunat la 112. Potrivit informațiilor de până acum, fiul procurorului ar fi folosit chiar pistolul tatălui în momentul în care s-a împușcat în cap.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii ar fi fost alertați în jurul 11.30 printr-un apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat de doar 31 de ani s-ar fi împușcat cu o armă în zona capului.

”Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT

Concomitent, la fața locului s-au deplasat două autospeciale SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Antena 3 anunță că în momentul de față, tânărul este încă în viață, iar echipajele medicale fac tot posibilul pentru a-l putea salva.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost intubat și ventilat, iar glonțul care i-a intrat în craniu a ieșit. Este de așteptat ca tânărul să rămână în moarte clinică pentru o bună perioadă de timp, anunță sursa citată.

Tânărul i-a trimis tatăl lui său un mesaj de adio înainte de tragedie

Menționăm faptul că până acum nu este clar de ce a recurs bărbatul la un astfel de gest. Fiul procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța s-a căsătorit recent și de asemenea, se pregătea să devină tată, în condițiile în care soția sa este însărcinată.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește modul în care s-a produs tragedia, oamenii legii încă sunt la fața locului și încearcă să adune toate detaliile.

Pe de altă parte, având în vedere situația de față, ipoteza principală ar fi chiar sinuciderea.

Antena 3 anunță însă că înainte de a face acest gest, tânărul i-ar fi trimis tatăl lui său, procurorul Teodor Niță, un mesaj de adio pe telefon.

ADVERTISEMENT