ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Flavius Stoican, OUT de la Petrolul! FANATIK confirmat. “Lupii galbeni” au anunţat oficial despărţirea de antrenor

Autori: Cristi Coste, Marian Popovici | 11.12.2019 | 14:37
Flavius Stoican, OUT de la Petrolul! FANATIK confirmat.
Flavius Stoican, OUT de la Petrolul! Șefii l-au anunţat că postul său depinde de meciul cu UTA. FOTO: Flavius Stoican in meciul de fotbal dintre FC Arges si Petrolul Ploiesti, din cadrul Ligii a-2-a Casa Pariurilor, disputat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti,

Flavius Stoican este out de la Petrolul Ploiești. FANATIK a aflat că antrenorul va pleca după înfrângerea cu UTA Arad, scor 0-3, după ce șefii clubului l-au anunțat că postul său depinde de meciul cu rivala la promovare.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 11 decembrie, ora 14:38. Petrolul Ploieşti a anunţat printr-un comunicat că Flavius Stoican nu mai este antrenorul echipei şi a confirmat informaţia FANATIK oferită pe 8 decembrie, după eşecul cu UTA Arad, scor 0-3: 

“Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii Clubului și Partenerului Finanțator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligații financiare. Pe deplin conștient de parcursul oscilant al echipei și totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eșalon, dl Flavius Stoican a înțeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii Clubului și Partenerului Finanțator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligații financiare. Pe deplin conștient de parcursul oscilant al echipei și totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eșalon, dl Flavius Stoican a înțeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei.


ŞTIRE INIŢIALĂ: 8 decembrie

Flavius Stoican, OUT de la Petrolul! Şefii i-au dat ultimatum cu UTA Arad

Petrolul Ploieşti a căzut până pe locul 8 după înfrângerea de la Arad şi de depărtează la 10 puncte de UTA în clasament. Flavius Stoican a preluat Petrolul la începutul sezonului cu obiectivul de a promova în prima ligă, “lupii galbeni” având unul dintre cele mai mari bugete din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Conform informaţiilor FANATIK, şefii Petrolului i-au dat un ultimatum lui Flavius Stoican la meciul cu UTA Arad prin care i-au spus că va pleca dacă va pierde şi acest meci. De altfel, Petrolul Ploieşti are o  serie negativă, cu doar trei puncte în ultimele 5 etape. Iar înfrângerea cu UTA a umplut paharul, iar oficialii clubului vor aduce pe altcineva la cârmă în încercarea de a redresa formaţia.

I se clatină scaunul de preşedinte şi lui Marius Stan!

În timpul meciului de la Arad, fanii Petrolului i-au cerut demisia lui Flavius Stoican. Acest lucru s-a mai întâmplat şi la meciul de pe teren propriu împotriva Gloriei Buzău, pierdut de “lupii galbeni” cu 0-1.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că nici preşedintele clubului, Marius Stan, nu stă confortabil. El este omul care l-a adus pe Flavius Stoican la Petrolul şi finanţatorii sunt nemulţumiţi de rezultatele obţinute de duo-ul Stan-Stoican, astfel că este posibil ca şi Stan să fie destituit din funcţie.

De altfel, Marius Stan a declarat că vara viitoare va părăsi clubul indiferent dacă va promova sau nu în Casa Pariurilor Liga 1, după ce în vară anunţase că vrea titlul cu Petrolul din 2024: ”Indiferent cum se termină acest sezon, chiar dacă Petrolul promovează, sunt decis să părăsesc gruparea şi să-mi văd de viaţă! Nu este o decizie luată la cald, este hotărârea mea şi veţi vedea că o voi respecta!”

ADVERTISEMENT

Scandal la prezentarea lui Stan! Suporterii au întrerupt conferinţa şi au înfuriat principalul sponsor: “Mulţumim frumos, în acest moment Petrolul nu mai are finanţare”

Însă, această despărţire, între Marius Stan şi club ar putea să se realizeze încă din iarnă. De altfel, mandatul lui Stan la cârma Petrolului nu a este liniştit. Suporterii au întrerupt conferinţa de presă de prezentare a lui Marius Stan, iar directorul executiv al Veolia România, principalul sponsor al clubului a anunţat că va întrerupe finanţarea clubului:

“Mulţumim frumos, în acest moment Petrolul nu mai are finanţare”, a răbufnit Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, în momentul în care suporterii au întrerupt conferinţa de presă. Totuşi, după câteva zile, sponsorii au revenit la sentimente mai bune şi au continuat să finanţeze clubul, astfel că Marius Stan şi Flavius Stoican au fost numiţi la club având obiectiv promovarea.

ADVERTISEMENT
  • 31 de puncte a adunat Petrolul în Liga 2
  • 6 luni a rezistat Flavius Stoican pe banca “lupilor” 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!