Fotbal intern

Flavius Stoican, prima reacție după ce a picat cu U Craiova în Cupa României: „Vrem minunea!” Exclusiv

16.03.2021 | 12:41
Flavius Stoican prima reactie dupa ce a picat cu U Craiova in Cupa Romaniei Vrem minunea Exclusiv
Flavius Stoican, prima reacție după ce a picat cu U Craiova în Cupa României: „Vrem minunea!” Exclusiv. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a oferit prima reacție pentru FANATIK după ce sorții au decis că echipa sa, Viitorul Pandurii, va juca în semifinalele Cupei României cu Universitatea Craiova. Tehnicianul oltean a anunțat din start că „vrea minunea” în fața Științei. 

Stoican se află în continuare în izolare, fiind depistat pozitiv la testul COVID-19, însă ar putea să iasă înainte de jocul echipei sale cu Csikszereda, de luni, 22 ianuarie.

ADVERTISEMENT

În cealaltă semifinală a Cupei României, Dinamo și Astra Giurgiu se vor duela pentru un loc în marea finală a competiției. 

Flavius Stoican a oferit prima reacție după aflarea veștii că dă peste Universitatea Craiova în semifinalele Cupei României: „Vrem minunea”

Marți, la „Casa Fotbalului”, au avut loc tragerile la sorți pentru semifinalele Cupei României. Astfel, Universitatea Craiova dă peste revelația Viitorul Pandurii Târgu Jiu, divizionara secundă rămasă în competiție. FANATIK a luat legătura cu Flavius Stoican, tehnicianul gorjenilor, pentru primele reacții.

ADVERTISEMENT

„Vreau să facem o minune. Asta îmi doresc, să văd o minune. Craiova este cel mai greu adversar, având în vedere locul pe care îl ocupă în clasament primei ligi. Au jucători foarte buni, au obiective îndrăznețe și o conducere ca la carte. Au toate atuurile. Nu ne-am fi dorit pe cineva anume, deoarece mai erau trei echipe de Liga 1, ele picau cu prima șansă în fața noastră, doar că noi vrem să ne jucăm șansa. 

Meciul e special pentru că dacă am reuși să facem un rezultat bun, am ajunge în finala Cupei României. E visul jucătorilor, e și ceea ce le-am implementat și eu, să își propună țeluri îndrăznețe. E special pentru că suntem la un pas să jucăm finala Cupei României. De speriat, nu ne sperie U Craiova.

ADVERTISEMENT

Ca valoare, e o echipă care are prima șansă, dar asta nu înseamnă că noi nu ne vom juca șansele și nu o să ne ridicăm la nivelul jocului. Am jucători care au crescut foarte mult în ultimul timp, vor să vadă și ei la ce nivel sunt și dacă e vreo diferență între noi și ei. Avem șansele noastre”, a declarat Flavius Stoican în exclusivitate pentru FANATIK.

Aflat în izolare, Flavius Stoican anunță obiectivul echipei: „Vrem să fim pe primul loc la final”

Viitorul Pandurii Târgu Jiu este surpriza plăcută a Ligii 2, iar oltenii anunță că au un obiectiv îndrăzneț: „E un punct între noi și echipa de pe primul loc. ASU Poli mai are doar un joc, noi mai avem două. Ca obiectiv, eu vreau să terminăm pe primul loc campionatul.

ADVERTISEMENT

Avem șanse foarte mari. Avem un joc consistent, am jucători foarte buni și care își doresc foarte tare lucrul acesta, s-a demonstrat acest lucru. Avem un meci acasă care trebuie câștigat, cel cu Csikszereda. Dacă l-am câștigat, eu consider că avem șanse foarte mari să terminăm pe primul loc. Ne dorim să ajungem în postura să promovăm”, a adăugat Stoican.

Din păcate, antrenorul celor de la Viitorul Pandurii este în izolare, după ce a fost depistat pozitiv la testul COVID-19, însă ar putea să stea pe bancă la meciul viitor: „Încă mă aflu în izolare. Miercuri pot să mă retestez și vom vedea”


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – UTA: 1,57 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT