Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre, încântat de planul care ducea Dinamo în Champions League: „L-aș fi adus pe Ionuț Chirilă în locul lui Kopic”

Florentin Petre a surprins total înainte de FC Botoșani - Dinamo. Pe cine ar fi adus antrenor în locul lui Zeljko Kopic.
18.12.2023 | 15:09
Florentin Petre incantat de planul care ducea Dinamo in Champions League Las fi adus pe Ionut Chirila in locul lui Kopic
Ionut Chirilă a antrenat ultima oară pe Clinceni în urmă cu 2 ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florentin Petre a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferurile FCSB-ului și Rapidului, dar nu în ultimul rând de Dinamo.

Florentin Petre discurs contra curentului: l-ar fi vrut pe Ionuț Chirilă antrenor la Dinamo

Florentin Petre îi ia apărarea lui Ionuț Chirilă, unul dintre cei mai ironizați antrenori din România de către oamenii de fotbal: „Mi-a fost antrenor și este extraordinar de bun. Ar trebui ascultat. Da, fără nicio problemă. Îl văd un antrenor bun și un om de fotbal”.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul consideră că fiul marelui Ioan Chirilă ar putea să facă fața la orice club din SuperLiga: „Eu am lucrat cu el de când m-a născut mama și știu foarte bine ce poate să facă. Dacă ar fi lăsat să lucreze și ar fi ascultat eu cred că Ionuț Chirilă ar face treabă. Nu la Dinamo neapărat, la orice echipă de Liga 1”. 

El are o imagine a fotbalului extraordinară. Toată lumea l-a luat în râs pentru că are felul de a se exprima și a-și etala discuțiile pe care le poartă despre fotbal. Dar fotbal știe”.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre îi ia apărarea lui Ionuț Chirilă: „Să nu uităm cine e, cu cine a stat în casă și câți fotbaliști a scos”

Florentin Petre aduce aminte de performanțele pe care Ionuț Chirilă le-a reușit ca antrenor la juniorii lui Dinamo: „Este luat la mișto, dar omul știe fotbal. Să nu uităm cine e, cu cine a stat în casă și câți fotbaliști a scos. Am fost singura echipă de juniori care au dat 5-6 jucători în Liga 1, dintre care trei au fost și pe la Campionatele Europene.

Din punctul meu de vedere a făcut treabă și trebuie ascultat și respectat. Trebuie pus într-o funcție în care să fie lăsat să facă treabă și se descurcă fără probleme”, a mai spus antrenorul la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Astfel, Florentin Petre crede cu tărie că Ionuț Chirilă ar fi putut fi o alternativă bună pentru Zejko Kopic: „Bineînțeles, eu n-am nimic cu Kopic. Dacă eu eram președinte la Dinamo îl aduceam și mergeam cu el să îl ajut, fără niciun fel de problemă.

Știu ce poate, dacă mă suna bineînțeles să fiu secund. Nu e nicio rușine să lucrezi cu un om care știe fotbal, mai ales cunoscându-l ce potențial are”. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici te așteaptă LIVE de la 10:30 DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se vede ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Florentin Petre șochează! Pe cine ar aduce antrenor la Dinamo

ADVERTISEMENT