Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre, sfat de suflet pentru „Dodel” Tănase: „E dureros tare! Trebuie și ca el să vrea să fie ajutat”

Florentin Petre are un sfat de suflet pentru „Dodel” Tănase și îl îndeamnă să accepte ajutor în rezolvarea acestei probleme.
15.02.2024 | 15:10
Florentin Petre sfat de suflet pentru Dodel Tanase E dureros tare Trebuie si ca el sa vrea sa fie ajutat
Florentin Petre, sfat de suflet pentru „Dodel” Tănase: „E dureros tare! Trebuie și ca el să vrea să fie ajutat”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Dodel” Tănase a fost filmat în stare de ebrietate, iar fostul „decar” de la FCSB a fost printre cele mai discutate subiecte din presa sportivă. Florentin Petre are un sfat pentru mijlocașul retras din SuperLiga în urmă cu doi ani de la FC Argeș.

Florentin Petre, sfat de suflet pentru „Dodel” Tănase: „E dureros tare! Trebuie și ca el să vrea să fie ajutat”

„Dodel” Tănase a intrat live la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre ultimul clip apărut cu el pe rețelele de socializare. Florentin Petre a vorbit despre situația fostului rival și are și un sfat de suflet pentru acesta într-o perioadă delicată din viața sa.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre este de părere că Tănase are nevoie urgentă de sprijin din partea tuturor celor apropiați pentru a trece cu bine peste această situație. Specialistul FANATIK îl pune la punct și pe portarul de la blocul în care locuiește „Dodel”, același care l-a filmat pe fostul jucător.

„Am văzut și eu aseară, este dureros. În primul rând sunt dezamăgit de băiatul care a filmat pentru că primul ajutor pe care trebuia să îl facă oricărui om, indiferent dacă era Dodel sau un om de pe stradă. L-am cunoscut, ce am apucat să vorbesc cu el de câteva ori.

ADVERTISEMENT

Trece printr-o perioadă grea, iar noi toți trebuie să avem foarte mare grijă cu el. Este păcat ca un om să se stingă în felul ăsta. Cel mai important pentru el este să vrea, pentru că dacă el nu vrea nu se va face bine și nu va ajunge niciodată Dodel pe care îl știm”, a spus Petre.

Florentin Petre: „Dureros, nu merită lucrul ăsta”

„Îmi doresc din toată inima să fie bine pentru că și eu am avut o grămadă de cumpene în viața asta. Știu ce înseamnă să suferi și să ai dureri din astea.

ADVERTISEMENT

Omul ăsta a făcut lucrurile astea pentru că are niște probleme, dacă era bine niciodată nu putea să ajungă în situația pe care o traversează acum,

Cel mai important și cel mai important este ce vrea el de la viața asta. Dureros pentru că nu merită lucrul ăsta. Nu este treaba noastră, nu ne băgam în viața omului, dar îl putem ajuta, îl putem susține și sprijini în fiecare moment din viața lui.

ADVERTISEMENT

Este greu să suferi, suferința, umilința și durerea sufletească sunt niște dureri pe care este greu să le traversezi cu zîmbetul pe buze”, a declarat Petre la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Rapid player

ADVERTISEMENT