Sport

Florentino Perez l-a umilit și pe Mesut Ozil. Țap ispășitor a fost Jose Mourinho: „Iubita ta s-a culcat cu tot vestiarul”

Înregistrările compromițătoare cu Florentino Perez apar pe bandă rulantă. În cea mai recentă dezvăluire, președintele lui Real Madrid și Jose Mourinho l-au umilit pe Mesut Ozil
17.07.2021 | 11:25
Florentino Perez la umilit si pe Mesut Ozil Tap ispasitor a fost Jose Mourinho Iubita ta sa culcat cu tot vestiarul
ADVERTISEMENT

Într-o conversație pe care ar fi purtat-o în urmă cu nouă ani, Florentino Perez a luat peste picior viața amoroasă a lui Mesut Ozil. Fotbalistul neamț nu a fost menajat nici de antrenorul lui Real Madrid de la acea vreme, Jose Mourinho.

Mesut Ozil, subiect de glume pentru Florentino Perez și Jose Mourinho

„Când Ozil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea.

ADVERTISEMENT

Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor”, ar fi fost afirmațiile lui Florentino Perez pe înregistrare, conform El Confidential.

Jurnaliștii spanioli bănuiesc că președintele vicecampioanei Spaniei se referea la Aida Yespica, un model venezuelean, care, în 2005, a fost și iubita lui Adrian Mutu, pe vremea când „Briliantul” evolua pentru Juventus.

ADVERTISEMENT

Mesut Ozil a fost fotbalistul „galacticilor” timp de trei sezoane, între 2010 și 2013, perioadă în care neamțul a cucerit un campionat, o Cupă a Regelui și o Supercupă a Spaniei.

Florentino Perez, șir de înregistrări scandaloase

În înregistrările care au ieșit la iveală în ultima săpămână în Spania, Florentino Perez a avut cuvinte dure pentru o mulțime de legende ale Realului și superstaruri din fotbalul mondial, precum Raul, Iker Casillas, Luis Figo și Guti.

ADVERTISEMENT

„Casillas nu e portar de Real. Nu este! Nu a fost niciodată. Pentru mine, a fost cea mai mare dezamăgire. Oamenii îl adoră, vorbesc cu el, îl apără atât de mult… Dar e unul dintre marii escroci. El și Raul, cei mai mari escroci ai Madridului. Raúl, primul, Casillas, al doilea.

Am o imagine oribilă despre fotbaliști. Sunt foarte egoiști. Nu poți să te bazezi pe ei. Cei care o fac, greșesc. Guti este un imbecil… ca o capră.

ADVERTISEMENT

El este cel mai mare duşman al său. Este un imbecil şi la fel sunt şi cei de la Cope. Îi va lăs în aer, nu va merge aşa ceva. Figo este un jucător care distruge vestiarul. Este un fiu de ****, aşa cum a fost şi Raul. Cei mai răi au fost Figo şi Raul”, se aude Perez pe înregistrare, conform Mundo Deportivo.

Nici Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho nu au scăpat de atacurile grosolane ale lui Perez: „Cristiano Ronaldo e nebun. Tipul acesta este un imbecil, un om bolnav. Crezi că tipul acesta este normal, dar nu este normal, altfel nu ar face toate lucrurile pe care le face. Ultimele prostii pe care le-a făcut le-a văzut toată lumea… De ce crezi că face prostia asta?

Ronaldo și Mourinho sunt tipi cu un ego teribil, doi răsfăţaţi. Nu văd realitatea. Ar putea câştiga mult mai mulţi bani dacă ar fi altfel. Pentru că vorbim de mulți bani în domeniul drepturilor de imagine. Cu acea față pe care o au, cu acel mod sfidător, pe care toată lumea nu-l place… Publicitatea este opusul!”, ar fi declarat președintele lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT