Life

Florile pe care nu e bine să le oferi cadou niciodată. Greșeala pe care ai făcut-o și tu

Acestea sunt florile pe care nu e bine să le oferi niciodată cadou. Sigur ai făcut și tu măcar o singură dată o astfel de greșeală.
10.02.2024 | 14:28
Florile pe care nu e bine sa le oferi cadou niciodata Greseala pe care ai facuto si tu
Florile pe care nu e bine să le oferi cadou niciodată. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi care sunt florile pe care nu e bine să le oferi cadou niciodată? Sigur ai făcut și tu măcar o dată această greșeală, crezând că faci un gest cât se poate de drăguț. Adevărul este însă altul.

Florile pe care nu e bine să le oferi cadou niciodată

Orice femeie adoră să primească un buchet de flori. Iar cum Ziua Îndrăgostiților se apropie, cei mai mulți bărbați se gândesc deja la buchetul perfect, dar și la multitudinea de florin din care pot alege.

ADVERTISEMENT

Înainte de toate, e important să știm ce flori e bine să oferim, dar și pe care trebuie să le evităm. Sunt frumoase într-adevăr, deosebite, ceva mai scumpe, parfumate, dar nu sunt o alegere chiar atât de bună.

Deși toate florile sunt frumoase și aduc fericire, există anumite superstiții legate de unele dintre ele. De asemenea, s-ar putea ca unele persoane să nu fie atât de încântate de mirosul lor puternic.

ADVERTISEMENT

Care sunt florile pe care nu e bine să le oferi cadou niciodată? Crinul alb. De altfel un singur fir de crin alb poate fi destul de scump, însă nu prețul este problema, ci alta.

De ce să nu oferi un buchet de crini albi cadou

În anumite culturi, crinul alb este un simbol al doliului. De altfel, acesta este cunoscut și sub numele de crinul de mormânt, sau crinul de cimitir. Astfel, e mai bine să eviți această floare dacă vrei să faci un gest drăguț.

ADVERTISEMENT

Nu puțini sunt cei care îl asociază cu moartea, ori cu alte simboluri religioase. Și sigur ai observat că cele mai multe coroane de flori folosite la înmormântări sunt pline de crini albi.

Dacă oferi, deci, această floare persoanei iubite, există posibilitatea să nu fie o alegere prea inspirată. Evident, totul depinde de la un om la altul, însă mai degrabă te orientezi spre altceva. Crinii au de asemenea și un miros puternic.

ADVERTISEMENT

Iar anumite persoane pot fi alergice ori s-ar putea chiar să nu îl suporte. Cel mai bine, deci, este să îi eviți atât cât poți. Alte flori pe care nu e bine să le oferi cadou sunt iasomia galbenă, dar și trandafirii galbeni. O alegere mai inspirată ar fi un buchet de trandafiri roșii.

ADVERTISEMENT