Life

Cadourile pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților. Aduc ghinion și certuri în relație

Tu știi care sunt cadourile pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților? Aduc ghinion și de asemenea, atrag certurile în relație.
05.02.2024 | 19:43
Cadourile pe care sa nu le oferi niciodata de Ziua Indragostitilor Aduc ghinion si certuri in relatie
Cadourile pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acestea sunt cadourile pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților. Unele dintre ele pot fi înțelese greșit de cealaltă persoană. Altele pe de altă parte aduc ghinion, dar și certuri în relație.

Cadourile pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților

Există o mulțime de superstiții legate de cadouri. Despre unele se spune că atrag ghinionul, ori despărțirea. De asemenea, anumite cadouri ar atrage necazurile, dar și alte neplăceri.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce să facem pe 14 februarie? Uneori poate fi dificil de ales cadoul perfect pentru partener sau pentru parteneră. Iar acest lucru se întâmplă cel mai des în cazul persoanelor care nu se cunosc foarte bine.

Tocmai din acest motiv, e bine să știi care sunt cadourile pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților. Primul dintre ele este chiar voucherul cadou. E mai simplu să oferi un astfel de voucher, astfel încât persoana iubită să își cumpere ce dorește.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, acest lucru poate duce la neplăceri. Partenerul sau partenera ta poate crede că ai ales cea mai ușoară modalitate și că nici măcar nu ai încercat să te zbați pentru a face un gest memorabil.

De ce să nu oferi cadou un ceas

Ceasul nu este nici o alegerea prea bună. Superstițiile spun că acesta poate aduce certuri în relație, dar și despărțire. De altfel este un simbol pentru trecerea timpului, chiar dacă gestul în sine pare drăguț la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Totodată, evită să oferi lumânări parfumate. Deși cam oricui îi plac, ele sunt asociate cu finalul unei relații, mai exact cu stingerea pasiunii în cuplu. Tocmai din acest motiv, lumânările sunt unele dintre cadourile pe care să nu le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților.

Nici ursuleții de pluș și nici șosetele sau produsele de îngrijire nu sunt o alegere bună. Acestea reprezintă doar ”lipsă de inspirație”. Mai mult de atât, nu au nicio legătură cu sentimentul de iubire.

ADVERTISEMENT

Iar pentru că multe persoane contează pe bijuterii și aici pot exista câteva probleme. Mai exact, deși sunt o alegere excelentă, este bine să fim atenți la ce fel de bijuterii cumpărăm. Dacă este vorba despre bijuterii din plastic, de proastă calitate, rezultatul s-ar putea să nu fie tocmai cel dorit.

Sunt o mulțime de bijuterii simple, fie ele de aur, ori de argint, pentru persoana specială. Iar deși cadoul de Ziua Îndrăgostiților nu pare unul prea important la prima vedere, acesta poate totuși să facă ambii parteneri fericiți.

ADVERTISEMENT