Sport

Florin Bratu, Ionel Dănciulescu și Dănuț Lupu, filmați cântând imnul Rapidului: „Nimeni nu poate contesta că sunt dinamovist!”. Video

Florin Bratu, Ionel Dănciulescu și Dănuț Lupu au fost surprinși cântând imnul Rapidului la un eveniment care s-a ținut în 2018, iar fanii „câinilor” s-au enervat teribil.
08.08.2022 | 22:05
Florin Bratu Ionel Danciulescu si Danut Lupu filmati cantand imnul Rapidului Nimeni nu poate contesta ca sunt dinamovist Video
Florin Bratu, Ionel Dănciulescu și Dănuț Lupu, filmați cântând imnul Rapidului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Bratu și Dănuț Lupu au jucat de-a lungul cariererelor pentru Rapid, însă Ionel Dănciulescu nu a evoluat niciodată pentru giuleșteni, motiv pentru care suporterii să îl apostrofeze aspru pe rețelele de socializare.

Florin Bratu, Ionel Dănciulescu și Dănuț Lupu, filmați cântând imnul Rapidului

Florin Bratu, Ionel Dănciulescu și Dănuț Lupu au fost filmați cântând în 2018 imnul Rapidului, iar videoclipul a apărut abia acum pe internet, fiind postat de pagina „DDB Italia”.

ADVERTISEMENT

Fanii „câinilor” au avut o reacție dură la adresa celor trei, însă Ionel Dănciulescu a fost principala țintă a atacurilor, ținând cont că nu a evoluat niciodată pentru Rapid.

„Imaginați-vă că un angajat al Clubului Rapid ar fi cântat Imnul lui Dinamo la o petrecere a câinilor… Ar mai fi călcat prin Giulești?”, au scris suporterii dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a avut de-a lungul timpului probleme cu fanii lui Dinamo, aceștia fiind deranjați de faptul că a evoluat pentru Steaua, iar în momentul în care marca împotriva „câinilor” le făcea semn să tacă.

„Imaginile sunt de la un turneu de old-boys din 2018, de la Galați, unde au participat Dinamo, Rapid, Steaua și Oțelul.

ADVERTISEMENT

După meciuri am fost toți la petrecere, unde s-au cântat toate imnurile, nu doar cel al Rapidului, numai că au fost făcute publice doar aceste imagini. 

S-au cântat și imnurile celorlalte trei echipe care au participat. A fost o chestie de fun. Toată lumea știe că sunt dinamovist și nu poate nimeni să conteste acest lucru”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje, Cristi Pulhac și Adrian Ropotan au cântat „maneaua Stelei”

Nu este primul moment în care dinamoviștii au parte de un astfel de moment. În 2008, apărea un filmuleț pe rețelele de socializare, în care Gabi Torje, Cristi Pulhac și Adrian Ropotan cântau „maneaua Stelei”.

„A mai cântat și Torje pentru Steaua. Ai noștri sunt numai când le umple cineva buzunarele”, a fost reacția dură a unui suporter.

„Puțin respect că ia banii de la Dinamo, nu de la Rapid, dar nu cred ca există cuvântul respect în vocabularul lui Lupu”, a mai scris un alt fan al „câinilor”.

ADVERTISEMENT