Sport

Mihai Eșanu și-a reziliat contractul cu Dinamo, așa cum a anunțat FANATIK: “Au fost 9 ani cu de toate”

Mihai Eșanu (24 de ani) și-a încheiat contractul cu Dinamo după nouă ani în Ștefan cel Mare, iar echipa lui Ovidiu Burcă rămâne descoperită și pe postul de portar.
06.08.2022 | 17:25
Mihai Esanu sia reziliat contractul cu Dinamo asa cum a anuntat FANATIK Au fost 9 ani cu de toate
Mihai Eșanu se află în curtea lui Dinamo de nu mai puțin de 9 ani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Eșanu și-a reziliat contractul cu Dinamo, la 7 zile după ce FANATIK a anunțat că portarul vrea să plece din Ștefan cel Mare. Mai ales că Ovidiu Burcă nu conta pe serviciile sale.

Mihai Eșanu o părăsește în cele din urmă pe Dinamo: „Mulțumesc pentru tot!”

Goalkeeperul de 24 de ani și-a luat la revedere de la suporteri printr-un mesaj pe pagina lui de Instagram:„Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eșanu Mihai (@mihaiesanu12)

Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele”.

Eșanu este un produs al academiei lui Dinamo și se află în Ștefan cel Mare din 2013. Trei ani mai târziu era promovat la echipa mare. A mai fost împrumutat la CS Balotești, Daco-Getica și Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Mihai Eșanu a îngropat-o pe Dinamo la baraj în dubla cu Universitatea Cluj și a fost acuzat de blat

Mihai Eșanu a gafat decisiv la primul gol marcat de U Cluj în meciul tur de la baraj, iar erorile au continuat și la retur, la golul de 2-0 marcat de Tescan.

Portarul lui Dinamo a fost puternic constestat de fani, cu care a avut mai multe clinciuri de-a lungul timpului. Eșanu mai avea contract cu „alb-roșii” până în vara lui 2024.

ADVERTISEMENT

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, a făcut acuzații extrem de grave la adresa lui Mihai Eșanu, într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK: „Iată o situație în care cred acum, că retrogradarea lui Dinamo pe care eu m-am bazat și am spus că poate rămâne doar printr-un miracol, a fost gândită și lucrată de cei de pe acolo în acest sens. S-a dorit și s-a văzut foarte clar!”.

Din punctul său de vedere, Mihai Eșanu a avut o prestație cel puțin suspectă în ambele meciuri din dubla manșă de la baraj cu Universitatea: „Păi în momentul în care un portar îți face la Cluj la 0-0, când controlai jocul și iese ca un nebun, nu, ca un portar, într-o fază în care s-a dus direct să iasă din joc! Am fost toată viața în fotbal și vă spun! Când un portar vinde meciul, face în primele 15 minute ca echipa adversă să conducă. Așa a făcut în ambele partide și apoi a apărat foarte bine! Putea să ia și roșu la Cluj dacă nu era gol. 

ADVERTISEMENT

La București, să vă uitați de o sută de ori la faza la care a luat gol. La o distanță de vreo 30 de metri în unghi, ești ieșit puțin din poartă și în loc să te dai 2 metri înapoi, te mai dai doi înainte?! Păi ce judecată e asta? Să intre mingea în poartă! Eu pun problema matematic. Așa am analizat eu. Dar poate să fie o întâmplare”.

ADVERTISEMENT
Tags: