Sport

Florin Bratu, replică după atacul lui Florin Manea: “Erau altele datele problemei. Succes lui Drăgușin!”. Exclusiv

Florin Bratu a replicat pentru FANATIK după atacul impresarului Florin Manea și a declarat că nu poate decât să îi ureze succes lui Radu Drăgușin la Tottenham.
13.01.2024 | 13:40
Florin Bratu replica dupa atacul lui Florin Manea Erau altele datele problemei Succes lui Dragusin Exclusiv
Florin Bratu, replică după atacul lui Florin Manea: "Erau altele datele problemei. Succes lui Drăgușin!".
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a devenit cel mai scump jucător român transferat vreodată. Tottenham a plătit 26 de milioane de euro celor de la Genoa pentru fundașul român, iar suma totală poate ajunge la 30 de milioane de euro dacă vor fi îndeplinite câteva condiții.

Florin Bratu, replică după atacul lui Florin Manea: “Felicitări şi mult succes lui Radu Drăguşin după acest transfer”

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Florin Manea l-a luat la țintă, printre alții, și pe Florin Bratu. Fostul selecționer U21 l-a ținut rezervă pe Radu Drăgușin în urmă cu doi ani și fundașul a refuzat apoi următoarea convocare.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu i-a răspuns elegant lui Florin Manea, spunând că atunci erau alte datele problemei și le urează succes lui Drăgușin și impresarului, la cât mai multe transferuri de valoare:

“Nu am nimic cu Florin Manea, îl respect. Felicitări şi mult succes lui Radu Drăguşin după acest transfer. Atunci erau altele datele problemei. Şi lui Florin Manea îi transmit la cât mai multe transferuri. Atât vreau să transmit”, a spus Florin Bratu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Manea, ironic: “Inclusiv Florin Bratu l-a ajutat! L-a ajutat dacă i-o fi cărat vreun bagaj la un moment dat”

Într-un interviu acordat reporterilor FANATIK la Londra, Florin Manea a declarat că iartă, dar nu uită comportamentul pe care l-a avut Florin Bratu când Drăguşin era la naţionala României U-21:

“Aaa, inclusiv Florin Bratu l-a ajutat! L-a ajutat dacă i-o fi cărat vreun bagaj la un moment dat, că în rest nu l-a ajutat cu absolut nimic. Bratu nici măcar nu-și mai aduce aminte, el susține că atunci când îl ținea pe Drăgușin rezervă în naționala de tineret era la U21 la club.

ADVERTISEMENT

Nu, jucase la Juventus și la Sampdoria, tot în Serie A! Nu era la U21, așa cum crede Bratu. Ce să faci, toți sunt specialiști. Eu nu uit. Iert, dar nu uit! Și au fost multe episoade…”, a spus Manea în interviul pentru publicaţia noastră.

Radu Drăguşin va încasa un salariu anual de trei milioane de euro, contractul său fiind valabil cinci ani cu Tottenham. Fundaşul în vârstă de 21 de ani poate accesa mai multe bonusuri, printre care unul de 6000 de euro pentru fiecare meci bifat în Premier League.

ADVERTISEMENT

Românul poate debuta la Tottenham chiar duminică, în derby-ul cu Manchester United. Ange Postecoglou, managerul lui Spurs, a declarat la conferinţa premergătoare meciului că Drăguşin va fi în lot.

  • 26.000.000 de euro a plătit Tottenham pentru Drăguşin
  • 9 meciuri a bifat Drăguşin în naţionala U-21
ADVERTISEMENT