Life

Florin Busuioc a fost infectat cu Covid-19. De la ce coleg de trust a luat virusul

06.03.2021 | 15:01
Florin Busuioc a fost infectat cu Covid19 De la ce coleg de trust a luat virusul
ADVERTISEMENT

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV,  a fost și el infectat cu Covid-19. Dezvăluirea a făcut-o chiar el, în cadrul emisiunii colegului său, Cătălin Măruță.

”Busu” a anunțat și de la cine a luat temutul virus. Se pare că însuși Măruță ar fi responsabil de infectarea popularului prezentator al postului de televiziune.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Busuioc nu a făcut o formă gravă de SARS-CoV-2, însă dat fiind faptul că se află în grupa de risc din cauza afecțiunilor sale, a avut nevoie de spitalizare.

Florin Busuioc a fost infectat cu Covid-19

După Andreea Esca, Andra și Cătălin Măruță, pe lista vedetelor Pro TV infectate cu noul coronavirus a fost prezent și Florin Busuioc. Carismaticul prezentator al rubricii ”Vremea” de la postul de televiziune a anunțat când și cine e ”vinovat” de infectarea sa.

ADVERTISEMENT

Din spusele lui ”Busu”, acesta ar fi contractat boala pe 29 ianuarie, iar a doua zi, în data de 30, atât acesta, cât și Cătălin Măruță au dispărut de pe micile ecrane.

Prezent în emisiunea ”La Măruță”, Busuioc a glumit pe seama celor întâmplate și a dezvăluit faptul că a luat virusul chiar de la colegul său de trust.

ADVERTISEMENT

”Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat”, a mărturisit Busu, vineri (5 martie), în emisiunea prietenului său, potrivit Wowbiz.

Cătălin Măruță, infectat la finele lunii ianuarie

Pe 30 ianuarie, Cătălin Măruță a fost confirmat cu noul tip de coronavirus. Atunci, vedeta de la Pro TV a dezvăluit care este starea sa de sănătate, dar și ce se întâmplă cu emisiunea pe care o moderează.

ADVERTISEMENT

Întreaga familie a prezentatorului a avut probleme cu boala atunci și au fost nevoiți să stea timp de 14 zile în carantină la domiciliu.

”Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă.

Emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a mărturisit atunci Cătălin Măruță, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT