Life

Florin Busuioc a renunțat la aceste alimente și se simte fenomenal: ”La ora 17 este ultima masă”

Florin Busuioc nu mai consumă aceste produse și are o stare excelentă. La ce oră mănâncă pentru ultima oară vedeta Pro TV.
23.01.2024 | 10:15
Florin Busuioc a renuntat la aceste alimente si se simte fenomenal La ora 17 este ultima masa
Florin Busuioc nu mai consumă aceste produse și are o stare excelentă. La ce oră mănâncă pentru ultima oară vedeta Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Busuioc a renunțat la aceste alimente și se simte fenomenal. La ora 17:00 este ultima masă pe care o consumă prezentatorul meteo de la Pro TV, care este mult mai atent la stilul de viață de când a suferit un infarct în 2018.

Florin Busuioc nu mai consumă aceste produse și are o stare excelentă. La ce oră mănâncă pentru ultima oară vedeta Pro TV

Florin Busuioc nu mai consumă aceste produse și are o stare excelentă. La ce oră mănâncă pentru ultima oară vedeta Pro TV. Prezentatorul a anunțat că nu mai consumă deloc pâine și în plus, a renunțat și la dulciuri.

ADVERTISEMENT

În fiecare dimineață bea cafea pe platourile de filmare, iar dacă merge seara la serviciu nu mai face excese. De asemenea, nu mai are cheat-day de multă vreme și a renunțat la numeroase preparate pe care le consuma în copilărie.

Cu toate acestea susține că nu are niciun fel de problemă în această privință și că consumă numai produsele care i-au fost recomandate de medic. În altă ordine de idei, prezentatorul recunoaște că nu face sport pentru că nu are voie.

ADVERTISEMENT

„Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17:00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci.

A doua zi încep să mănânc pe la 12-13, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât.

ADVERTISEMENT

Nu este bine să fac sport în perioada asta, în care trebuie să slăbesc, pentru că sportul face foame. Mai fac plimbări pe jos, dar atât”, a declarat Florin Busuioc pentru revista viva.ro.

Florin Busuioc, complet schimbat după infarctul suferit

Florin Busuioc a mai subliniat că este o persoană complet schimbată de când a suferit un infarct pe scena teatrului din Craiova. Vedeta de la Pro TV susține că nu îi este dor deloc de perioada în care obișnuia să fumeze.

ADVERTISEMENT

În prezent, reușește să urce scările fără probleme. Prezentatorul nu mai are nicio extrasistolă, așa cum se întâmpla atunci când avea câteva kilograme în plus. De asemenea, nu-i lipsește nimic din viața anterioară.

ADVERTISEMENT