Life

Florin Călinescu, schimb acid de replici cu Smiley, la Românii au talent: „Piei, Satană!”

30.04.2021 | 22:30
Florin Calinescu schimb acid de replici cu Smiley la Romanii au talent Piei Satana
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu și Smiley au avut un schimb de replici în ediția din această seară la „Românii au talent”, după ce trei dintre jurații au decis să-i dea o șansă unui concurent și să-l treacă în etapa următoare. 

După ce l-au ascultat interpretând melodia „Drumurie noastre” de Dan Spătaru, care i-a făcut pe toți să se amuze cu interpretarea sa. Florin Călinescu l-a ironizat pe acesta și i-a adresat lui Smiley câteva cuvinte, în stilul cu care și-a obișnuit colegii de la masa juriului.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă felul în care a cântat nu l-a impresionat prea tare pe iubitul Ginei Pistol, care i-a dat un „NU”, Florin Căliescu a fost mai îngăduitor cu el.

Florin Călinescu, schimb acid de replici cu Smiley, la Românii au talent: „Piei, Satană!”

„Asta-i versiunea originală! Ce m-a interesat a fost faptul că tu știi varianta originală a piesei. Așa e piesa originală cu ‘hău’. Ce artist îți mai place?”, i-a transmis Florin Călinescu concurentului de pe scenă, cu un ton ironic.

ADVERTISEMENT

„Am auzit bine sau nu…spune-ne dacă e adevărat. Tu n-ai gaze unde stai?”, l-a întrebat și Smiley pe concurentul care și-a încheiat numărul.

„Nu mă rușinez de dumneavoastră, așa mi s-a lăsat. Nu am gaze, dar m-am luptat să fiu aici unde sunt, în fața voastră”, le-a răspuns concurentul celor doi jurați.

ADVERTISEMENT

Concurentul nu a avut deloc o viață ușoară, lucru ce i-a întristat pe toți și le-a dat de gândit mai ales telespectatorilor. Andra i-a oferit un „DA” fără să se gândească de două ori.

„Eu mi-aș dori să te văd anul viitor, așa că din partea mea ai un NU”, i-a spus Smiley concurentului, spre disperarea lui Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT

Marele actor s-a hotărât să-l treacă pe concurent în etapa următoare, dar nu fără a-i adresa lui Smiley câteva cuvinte ușor răutăcioase: „Nu mai contează pentru că eu îți dau încă un DA. Binele învinge, Smiley. Piei, Satană, de la masa mea!”

ADVERTISEMENT