Life

Florin Dumitrescu a răbufnit: “O urăsc din tot sufletul”. Ce s-a întâmplat la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu a răbufnit la Chefi la Cuțite. Juratul emisiunii i-a uimit pe cei din jurul său. Ce l-a făcut să reacționeze așa?
03.09.2023 | 21:59
Florin Dumitrescu a rabufnit O urasc din tot sufletul Ce sa intamplat la Chefi la Cutite
Florin Dumitrescu a răbufnit la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a răbufnit la Chefi la Cuțite. Se spre că la cel de-al doilea joc de amuletă lucrurile au devenit mai acide. Ce s-a întâmplat și de ce a reacționat într-o astfel de manieră juratul?

Florin Dumitrescu a răbufnit la Chefi la Cuțite

Totul a pornit de la Irina Fodor. Prezentatoarea Chefi la Cuțite a venit cu o miză periculoasă. Mai apoi, Roxana Blenche a pășit și ea în platoul emisiunii. Iar Florin Dumitrescu era extrem de încântat.

ADVERTISEMENT

Chiar el a recunoscut că o respectă pe vedetă. De asemenea, deși mai avea foarte puțin până în momentul în care urma să nască, aceasta a fost de acord să participe la emisiune, lucru destul de impresionant.

„Am un respect deosebit pentru ea, a fost de acord să participe astăzi chiar dacă mai are două săptămâni și trebuie să nască. Dacă venea Ștefan Popescu îi mai stingeam aragazul, îi mai furam butelia, îi mai luam tocătorul. Pe ea trebuie să o ajutăm!”, a declarat chef Florin Dumitrescu, la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Ce l-a enervat pe juratul emisiunii

Lucrurile păreau să meargă bine până când Irina Fodor a anunțat că Dani Oțil va da verdictul final. Atunci, Florin Dumitrescu a răbufnit la adresa prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani„E un sclifosit!”, a zis chef Florin Dumitrescu.

Și iată că lupta pentru amuletă a început. Iar de aici, Florin Dumitrescu a dat din casă. Menționăm faptul că persoana care câștigă amuleta va avea un mare avantaj. Mai exact, amuleta spune că echipele adverse vor găti cu o singură mână timp de 30 de minute din timpul unei probe.

ADVERTISEMENT

„Este o amuletă pe care o urăsc din tot sufletul. Sincer, eu n-am avut-o niciodată, o vreau eu pe asta!”, a zis chef Florin Dumitrescu. Și Cătălin Scărlătescu a avut o reacție similară. „Nu-i bună deloc asta!”, a evidențiat chef Cătălin Scărlătescu.

De cealaltă parte, Sorin Bontea a părut mai încântat și dornic să primească amuleta. De cealaltă parte însă, Florin Dumitrescu a rămas la fel de nervos. „Nu-i o probă amuzantă deloc”, a mai adăugat juratul Chefi la Cuțite

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că cei trei chef au fost nevoiți să îl impresioneze pe Dani Oțil. Astfel, preparatele pe care acestea le-au făcut ar fi trebuit să fie pe gustul prezentatorului tv. Iar câștigătorul amuletei este unul singur.

ADVERTISEMENT