Life

Schimbare la Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru a plecat deja

Schimbare la Antena 1, pentru emisiunea matinală Neazta cu Răzvan și Dani. De unde va fi transmisă. Ramona Olaru a plecat deja.
20.07.2023 | 20:01
Schimbare la Antena 1 Ce se intampla cu emisiunea Neatza cu Razvan si Dani Ramona Olaru a plecat deja
Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat o schimbare pentru emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, difuzată în fiecare dimineață. Matinalul se va transmite din altă parte, spre surprinderea telespectatorilor.

Schimbare pentru emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1

Începând din 23 iulie, vor interveni schimbări în privința matinalului Neatza cu Răzvan și Dani. La fel ca alte emisiuni, și aceasta va fi transmisă de la malul mării în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

În acest moment au loc pregătiri pentru această schimbare. Între timp, cei din echipa emisiunii de la Antena 1 se pregătesc de vacanță. Matinalul va putea fi urmărit de pe litoral, deoarece se va transmite chiar de la Cap Aurora.

Telespectatorii îi vor vedea pe Răzvan Simion, Dani Oțil și Ramona Olaru pe plajă, acolo unde îi vor întâlni pe turiști. Ramona se pregătește pentru momentul în care emisiunea se va transmite de la mare și se pare că a ajuns deja pe litoral.

ADVERTISEMENT

Asistenta TV s-a fotografiat deja într-o ipostază incendiară. Blondina apare într-un lan de floarea-soarelui, topless, acoperită de două flori. Vedeta poartă pantaloni scurți roz și o pereche de ochelari de soare.

“De veghe în lanul de Helianthus!”, a scris ea în dreptul postării de pe Instagram, care a fost apreciată de peste 21,9 mii de internauți. vedeta a primit numai mesaje de laudă din partea celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a postat și el o imagine prin care le transmite internauților că este cu gândul la vacanță. Acesta a distribuit o imagine cu New York, așa că aceasta ar putea fi destinația sa de călătorie din această vară. “În curând”, a scris acesta pe story.

Antena 1 matinali
Matinalii de la Antena 1, cu gândul la vacanță și la proiecte profesionale. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Spre deosebire de colegii săi, Dani Oțil se gândește tot la muncă. Prezentatorul a postat imagini cu noua locație pe care a deschis-o în Capitală, în zona Pipera, și anume o sală de fitness, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a fost recent într-o vacanță

Recent, Ramona Olaru a fost deja plecată în vacanță. Destinația aleasă de vedetă a fost Saint Tropez, acolo unde s-a bucurat de soare și s-a fotografiat în costum de baie. Blondina a împlinit recent 34 de ani, așa că și-a petrecut ziua departe de țara natală.

ADVERTISEMENT