Life

Florin Dumitrescu, anunțul care i-a luat pe toți prin surprindere. ”M-am întors la treabă”

Florin Dumitrescu, surpriză de proporții pentru fanii lui. Cu ce se ocupă fostul jurat de la Chefi la cuțite, de când a plecat de la Antena 1
15.01.2024 | 07:30
Florin Dumitrescu anuntul care ia luat pe toti prin surprindere Mam intors la treaba
Cu ce se ocupă Florin Dumitrescu de când a plecat de la Antena 1. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

2023 a fost un an crucial pentru emisiunea Chefi la cuțite. Cei trei jurați îndrăgiți de o țară întreagă au ales să pună punct contractului cu Antena 1. Între timp, producătorii au găsit patru înlocuitori. Însă, se pare că și foștii chefi și-au găsit noi proiecte în care să se implice.

Florin Dumitrescu, veste importantă pentru fanii lui

Anul trecut, Florin Dumitrescu și colegii lui, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au luat una dintre cele mai radicale decizii. După mai bine de 10 sezoane petrecute la Chefi la cuțite, cei trei au ajuns la concluzia că nu mai pot continua emisiunea.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva săptămâni înainte de a începe filmările pentru noul sezon, Dumitrescu și colegii lui au anunțat că nu mai revin pe platourile de filmare. Decizia lor i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales pe cei din producție.

Se pare că nimeni și nimic nu i-a mai putut convinge pe cei trei jurați să ocupe, din nou, scaunele de la banda de jurizare. Antena 1 i-a dat în judecată, dar cei trei chefi au ales să își vadă liniștiți de pasiunile lor.

ADVERTISEMENT

În continuare, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt activi pe rețelele sociale, acolo unde comunică frecvent cu fanii. Tot de aici, cei care îl urmăresc pe Florin Dumitrescu au aflat că îndrăgitul chef a revenit la una dintre marile lui pasiuni.

Deși nu mai gătește la duelurile de la Chefi la cuțite, asta nu înseamnă că nu este la fel de implicat în tot ceea ce înseamnă bucătărie. Drept dovadă, în urmă cu puțin timp, fostul jurat de la Antena 1 a fost surprins la treabă. Mai exact, în timp ce mesteca într-o oală gigantică cu mâncare.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă cei trei chefi de când au plecat de la Antena 1

Fanii lui din mediul online s-au bucurat foarte mult să îl vadă la treabă. Însă, din păcate acesta nu a anunțat și o revenire pe micile ecrane. Se pare că Florin Dumitrescu a simțit nevoia unei pauze și preferă să își dozeze diferit timpul și energia.

La fel de activ ca Florin Dumitrescu este și Cătălin Scărlătescu. De când a plecat de la Antena 1, iubitul Doinei Teodoru s-a implicat într-un măreț proiect culinar. Și anume, lansarea primei sale cărți video.

ADVERTISEMENT

La acest proiect, Scărlătescu a lucrat cu Gache Costin, iar cartea se numește ”Grătar de călător”. Cătălin a pus mult suflet în realizarea materialului și este foarte mândru că a reușit să își pună semnătura pe o carte digitală.

În ceea ce îl privește pe Sorin Bontea, nici el nu a anunțat vreo revenire în televiziune. În schimb, continuă să facă fel de fel de rețete în mediul online, acolo unde aproape un milion de fani sunt cu ochii pe el.

ADVERTISEMENT