Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoș a dezvăluit negocierile și oferta primită de la Ladislau Boloni

Florin Gardoș a dezvăluit negocierile pe care le-a purtat cu Ladislau Boloni, în perioada în care juca pentru Southampton.
13.12.2023 | 13:26
Florin Gardos a dezvaluit negocierile si oferta primita de la Ladislau Boloni
Florin Gardoș a dezvăluit negocierile și oferta primită de la Ladislau Boloni. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al naționalei României a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum a decurs o discuție telefonică de 50 de minute cu Ladislau Boloni și ce întrebări primea.

Negocierile purtate de Florin Gardoș cu Ladislau Boloni

Florin Gardoș a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI negocierile pe care le-a purtat cu Ladislau Boloni în perioada în care evolua în Premier League, la Southampton.

ADVERTISEMENT

„Dânsul are o idee prestabilită despre jucătorii români. Când a spus despre interesul dumnealui, eu eram la Southampton, mă pregăteam să plec, iar dânsul era în Belgia, la Antwerp.

Am stat 50 de minute la telefon, m-a întrebat tot felul de chestii, abia acum aflu că a stat de vorbă și cu nea Piți, dar mi-a zis că nu vrea să lucreze cu jucători români. M-a întrebat câți ani am stat în Anglia și i-am spus că trei ani.

ADVERTISEMENT

A spus că e destul de bine, pentru că am mai uitat de unele lucruri învățate în România. Are ideea asta preconcepută, încearcă să-i treacă prin mai multe filtre. La fel și în cazul lui Florinel Coman”, a mai spus Florin Gardoș.

„Am vrut să-l iau la mine pe Gardoș!”

Ladislau Boloni a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre interesul pe care l-a avut în trecut pentru Florin Gardoș: „Pe Gardoș am vrut să-l iau la mine, nu mai știu unde am fost.

ADVERTISEMENT

Da, exact. M-am interesat de el și mi s-a vorbit, controlam ce părere avem eu despre el, răspunsul a fost bun și Piți mi-a vorbit foarte bine de el”.

De-a lungul timpului, Florin Gardoș a evoluat pentru mai multe echipe, și anume: Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iași și Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

VAL DE REACTII dupa DISCURSUL lui Ladislau Boloni fata de Florinel Coman

ADVERTISEMENT