Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoș a găsit marele merit al liderului: „E mult mai greu să fii antrenor la FCSB. În minutul 28 se dă totul peste cap”

Florin Gardoș, fostul jucător al celor de la FCSB, a găsit marele merit al liderului din România la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.
07.04.2024 | 10:53
Florin Gardos a gasit marele merit al liderului E mult mai greu sa fii antrenor la FCSB In minutul 28 se da totul peste cap
Florin Gardoș a găsit marele merit al liderului: „E mult mai greu să fii antrenor la FCSB. În minutul 28 se dă totul peste cap”. Sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Florin Gardoș, fostul jucător al celor de la FCSB, a fost invitat la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, în direct pe site-ul FANATIK.RO. Acesta a vorbit despre victoria celor de la FCSB din partida cu Farul, scor 1-0, și despre cât de dificil poate să fie să antrenezi la clubul lui Gigi Becali.

Florin Gardoș a vorbit despre situația la FCSB: „E mult mai greu să fii antrenor la FCSB decât în condiții normale”

Fostul fundaș al clubului patronat de Gigi Becali, Florin Gardoș, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situația antrenorilor de la FCSB, mai ales după ipostaza grea în care aceștia au fost puși în victoria cu Farul Constanța, scor 1-0, când s-au văzut nevoiți să-l schimbe pe Rădăslăvescu după 28 de minute de joc.

ADVERTISEMENT

Apropo de asta, de pragmatism și de cum arată FCSB. Dacă îmi spune mie cineva că FCSB nu e o echipă bine antrenată, ori nu știe fotbal, ori e răutăcios.

Mi se pare mai greu să fii antrenor la FCSB decât în condiții normale. Păi ție ți-l schimbă pe Rădăslăvescu în minutul 28, trebuie să schimbi din mers, să regândești meciul.

ADVERTISEMENT

Știu situații din trecut, povestite de jucători, când pregăteau un meci, poate publicul de acasă nu știe. Când pregătești un meci ai faze fixe laterale din partea stângă ofenisv. Îi primești pe hârtie pe toți, cum trebuie să ataci, cum trebuie să te aperi. Cum trebuie să te aperi pe stânga, cum trebuie să ataci de pe stânga.

Cum trebuie să te aperi pe dreapta, cum trebuie să ataci de pe dreapta. Cornere ofensive dreapta, cornere ofensive stânga și tot așa. Foi întregi pe care le făceau și în ultimul moment venea patronul și schimba un jucător. Dădea peste cap tot. Situația lor e foarte dificilă”, a declarat Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș: „La FCSB trebuie să te adaptezi mult mai repede”

Fostul fotbalist român a mai vorbit și despre faptul că antrenorii care vin la FCSB trebuie să se adapteze mult mai repede față de alte echipe la care aceștia au antrenat.

E greu și trebuie să te adaptezi mult mai repede decât la o echipă la care lucrurile merg normal. Da, bine, ei atacul deja îl schimbaseră. Trecuse Băluță în dreapta și cumva Octavian Popescu a intrat tot pe post.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de problema jucătorului under, să-l scoți pe Rădăslăvescu nu a fost chiar ok. Gigi își asumă un risc mare cu acest under”, a mai adăugat fostul fotbalist al celor de la FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

„E mult mai greu să fii antrenor la FCSB”

ADVERTISEMENT