Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoş, dezvăluire incredibilă: “Radu Petrescu mi-a zis că-s puşcărie de fotbalist!”

Fostul internațional Florin Gardoș a făcut o dezvăluire incredibilă la FANATIK SUPERLIGA despre „centralul” bucureștean Radu Petrescu.
21.09.2023 | 11:28
Florin Gardos dezvaluire incredibila Radu Petrescu mia zis cas puscarie de fotbalist
Florin Gardoș a făcut o dezvăluire incredibilă despre Radu Petrescu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Florin Gardoș a făcut o dezvăluire incredibilă la FANATIK SUPERLIGA despre Radu Petrescu. „Centralul” din București a răbufnit la adresa fostului fotbalist la un meci al celor de la Academica Clinceni.

Florin Gardoş, dezvăluire incredibilă: “Radu Petrescu mi-a zis că-s puşcărie de fotbalist!”

Scandalurile din fotbalul românesc legate de arbitraj au revenit în centrul atenției după deciziile controversate luate de Sebastian Colțescu în Farul – FCSB 0-1 și de Istvan Kovacs în CFR Cluj – Petrolul 1-0. Plecând de la aceste discuții, Florin Gardoș a făcut o dezvăluire incredibilă la FANATIK SUPERLIGA despre Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de răbufnire, „centralul” care va oficia Barcelona – Antwerp în Liga Campionilor l-a jignit pe Florin Gardoș pe vremea când fostul fotbalist îmbrăca tricoul celor de la Academica Clinceni.

„Am avut și eu destule clinciuri cu arbitrii. Radu Petrescu mi-a zis mie că-s pușcărie de fotbalist. Pe vremea când eram la Clinceni. Așa mi-a zis, că-s pușcărie de fotbalist. Ce să mai, poți să mai zici ceva?

ADVERTISEMENT

Mi-a zis asta în timpul meciului. Am reacționat urât, l-am înjurat și nu mi-a dat cartonaș, dar mi-a zis că-s pușcărie de fotbalist. Cine e de vină aici, el că nu mi-a dat roșu?

Asta e reacție de arbitru profesionist? Îi spui că e pușcărie de fotbalist sau îi dai roșu? Îmi dăduse galben. El a fost conștient că îmi dăduse un galben foarte prostesc”, a dezvăluit Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Dacă tu îi spui că e pușcărie de arbitru îți dă roșu și stai trei etape”

Alin Buzărin și Robert Niță, prezenți în studio, consideră că Radu Petrescu a greșit în momentul în care a ales să-i răspundă cu aceeași monedă lui Florin Gardoș. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA sunt convinși că arbitrul trebuia să încheie disputa cu un cartonaș roșu.

„Dacă tu îi spui lui că e pușcărie de arbitru îți dă roșu și stai trei etape că scrie acolo injurii”, a spus Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Robert Niță a vorbit despre diferențele dintre relația arbitrului cu jucătorii în România și ceea ce se întâmplă în fotbalul din Europa. „El e un băiat senzațional (n.r. Istvan Kovacs). Nu-l vezi să zâmbească, nu-l vezi să le explice. Ăia pe afară mai pun mâna pe jucători.

La noi, dacă îi atingi, zici că ai sodă caustică pe mâini. ‘Du-te, bă de-aici, că așa am decis eu’. Și mai fac și gesturile alea”, a concluzionat Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. De la ora 17:30, emisiunea se vede în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Florin Gardoș, dezvăluire incredibilă despre Radu Petrescu

ADVERTISEMENT