Sport

Florin Manea, anunț de ultimă oră despre transferul lui Denis Drăguș! „Suntem foarte aproape să închidem această mutare”

Florin Manea a făcut un anunț de ultimă oră despre transferul lui Denis Drăguș. Impresarul a declarat că jucătorul român este foarte aproape de o mutare în vară.
08.04.2024 | 20:55
Florin Manea anunt de ultima ora despre transferul lui Denis Dragus Suntem foarte aproape sa inchidem aceasta mutare
Florin Manea, anunț de ultimă oră despre transferul lui Denis Drăguș! „Suntem foarte aproape să închidem această mutare”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Florin Manea, impresarul lui Denis Drăguș, a declarat că jucătorul român este foarte aproape să nu revină în campionatul Belgiei, la Standard Liege, echipă la care jucătorul ar trebui să se întoarcă la finalul sezonului

Florin Manea, detalii de ultima oră despre transferul lui Denis Drăguș „Suntem foarte aproape să ne înțelegem”

Florin Manea, agentul FIFA care este si impresarul lui Radu Drăgușin, a dezvăluit pentru PlaySport că Denis Drăguș este ca și transferat la Trabzonspor, formație care se află în prezent pe locul 3 în Turcia.

ADVERTISEMENT

“Vești bune! Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguș de la Trabzonspor. Negocierile sunt foarte avansate. Așteptăm și decizia celor de la Standard Liege, dar eu zic că în mare parte suntem foarte aproape să ne înțelegem. Este o echipă din primele trei din Turcia, probabil vor juca în cupele europene. 

Ar fi senzațional și pentru Denis, și pentru Trabzon să reușească acest transfer. Eu zic că va fi un pas înainte pentru Denis și sper să o țină tot așa, să dea la fel de multe goluri ca la Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Am discutat acum 6 ore cu cei de la Trabzonspor. Aseară am avut o întâlnire cu vicepreședintele lor. Am vorbit azi cu cei de la Standard Liege, sunt aceiași patroni ca la Genoa și am o relație bună cu ei pentru că l-am avut pe Radu Drăgușin acolo. Suntem foarte aproape să închidem acest transfer”, a declarat Florin Manea, la Playsport Live.

Potrivit presei din Beligia, Standard Liege ar cere cel puțin 3 milioane de euro pe atacantul din România.

ADVERTISEMENT

Denis Drăguș a fost aproape de o mutare în Portugalia

Denis Drăguș, atacantul care a reușit să marcheze de 13 ori pentru Gaziantep sezonul acesta, a fost foarte aproape de o mutare în Portugalia, la Benfica Lisabona, mutare care, în final, nu s-a mai finalizat.

„Denis Drăguș e dorit în Portugalia. Mă ocup de el în vara asta. Benfica este una dintre echipele mari (n.r – care îl vor pe Drăguș).

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Joao Felix m-a sunat și mi-a spus că sunt două cluburi din Bundesliga și trei din Portugalia care sunt interesate de Drăguș. A venit să-l vadă și el personal. 

Este un preț un pic piperat, având în vedere că e în ultimul an de contract, dar eu zic că Denis merită toți banii care se cer pe el”, a mai declarat Florin Manea la mijlocul lunii Martie.

 

ADVERTISEMENT
Tags: