Sport

Denis Drăguș, cale liberă către Premier League sau Bundesliga. Standard Liege este gata să-l vândă: belgienii i-au fixat prețul

Denis Drăguș a intrat în vizorul mai multor cluburi importante din Europa. Sub contract cu Standard Liege până în 2025, belgienii s-au hotărât să-l vândă.
29.03.2024 | 00:18
Denis Dragus cale libera catre Premier League sau Bundesliga Standard Liege este gata sal vanda belgienii iau fixat pretul
Standard Liege este gata să-l vândă pe Denis Drăguș, aflat în cel mai bun moment al carierei. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Internaționalul român, Denis Drăguș, are parte de un sezon foarte bun în Turcia, la Gaziantep. Atacantul român a fost adus în luna septembrie a anului trecut de la Standard Liege de către Marius Șumudică, fostul antrenor al turcilor.

Interes major pentru Drăguș

Cota lui Drăguș a urcat și automat a venit și interesul mai multor cluburi de renume din Europa. Cele 12 goluri marcate până în prezent pentru Gaziantep au făcut ca echipe precum West Ham, Stuttgart, Benfica sau Beșiktaș să se intereseze de jucătorul român.

ADVERTISEMENT

Denis Drăguș este momentat sub formă de împrumut în Turcia. Jucătorul mai are contract cu Standard până în vara anului 2025. Se pare că belgienii vor să profite de forma bună a atacantului în vârstă de 24 de ani și să-l vândă.

Standard îl vinde la vară

Conform presei din Belgia, Standard are nevoie de bani și este gata să se despartă de o serie de fotbaliști, printre care și de românul Denis Drăguș. În acest moment, cota lui Drăguș este de trei milioane de euro.

ADVERTISEMENT

“Standard are nevoie de bani și trebuie să vândă jucători în vară. «Les Rouches» pot scăpa deja de un jucător. Interesul pentru Denis Drăguș se amplifică de la o săptămână la alta.

Astfel, clubul din Liege poate spera deja la milioane de euro pentru atacant. Numele lui Denis Drăguș a fost vehiculat în ultimele săptămâni la mai multe echipe din străinătate.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Beșiktaș, s-a vorbit și despre interesul celor de la West Ham, Crystal Palace, VfB Stuttgart și Eintracht Frankfurt. Cota de piață a lui Drăguș este de 3 milioane de euro.

Standard speră să obțină măcar aceeași sumă în schimbul atacantului care mai are un singur an de contract cu formația din Liege” au scris jurnaliștii belgieni de la site-ul voetbalnieuws.be.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul naționalei de la Madrid, impresarul Florin Manea spunea că a venit chiar impresarul lui Joax Felix la meciul cu Irlanda de Nord pentru a-l vedea pe Denis Drăguș. Manea a declarat că și Benfica se află pe lista echipelor care se interesează de român.

ADVERTISEMENT
Tags: