Sport

Florin Manea, anunț, pe aeroport, despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Mulți au crezut că este un spectacol gratuit”

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a vorbit despre viitorul fotbalistului la plecarea în Italia. Impresarul va asista la meciul Bologna - Genoa.
05.01.2024 | 14:12
Florin Manea anunt pe aeroport despre viitorul lui Radu Dragusin Multi au crezut ca este un spectacol gratuit
Florin Manea a vorbit despre Radu Drăgușin la plecarea în Italia.
ADVERTISEMENT

Florin Manea a plecat în Italia pentru a putea fi prezent la duelul Bologna – Genoa, vineri, 5 ianuarie, ora 21:45, în etapa a 19-a din Serie A. Radu Drăgușin a fost trecut pe foaia de joc de Alberto Gilardino pentru disputa de pe „Renato Dall’Ara”. La aeroport, agentul a vorbit din nou despre Radu Drăgușin.

Florin Manea, anunț, pe aeroport, despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Mulți au crezut că este un spectacol gratuit”

Radu Drăgușin este cel mai căutat fotbalist român în perioada de mercato din iarnă. Antrenorul Ange Postecoglou îl dorește cu insistență pe fundașul român la Tottenham, informație anunțată în premieră la FANATIK SUPERLIGA. Florin Manea, impresarul jucătorului, se bucură de succesul pe care îl are Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

„Nu mă aşteptam să fie chiar în iarna asta dar, la cum a jucat Radu, mă gândeam că va fi aşa. Mă bucur că se adevereşte, mulţi au crezut că este un spectacol gratuit. Am văzut şi anumite ziare care spuneau că vreau să îi cresc valoarea, că vreau să îi măresc contractul la Genoa.

Au trecut vremurile alea în care puteai să menţionezi echipe, interese şi cei de acolo să nu poată să iasă cu o declaraţie. Nu e cazul. Ştiam că Radu poate să ajungă la nivelul ăsta, ştiu că poate să ajungă mult mai sus. 

ADVERTISEMENT

„Merită tot ceea ce i se întâmplă. Sper să facă față la următorul nivel”

Tot ceea ce i se întâmplă, merită! Înseamnă enorm pentru fotbalul românesc, sper să deschidă calea şi pentru alţi jucători români. Sper ca el, în cazul în care se vor materializa aceste interese, să facă faţă la nivelul unde se va duce.

Şi nu am îndoială de treaba asta. Atunci, normal, vom fi priviţi cu alţi ochi. Suntem calificaţi la EURO, sper să facem şi acolo o figură frumoasă şi atunci va consolida această ştachetă pe care Radu a ridicat-o”, a declarat Florin Manea, potrivit as.ro.

ADVERTISEMENT

Deși Radu Drăgușin ar fi bătut palma cu Tottenham, iar londonezii ar fi trebuit doar să ajungă la un numitor comun cu Genoa privind suma de transfer, presa din Italia susține o altă variantă.

Radu Drăgușin ar fi bătut palma cu Napoli! Anunțul presei din Italia

Corriere dello Sport a dezvăluit, în ediția tipărită, că Radu Drăgușin ar fi bătut palma cu Napoli. Campioana Italiei îl are în vârful listei de transferuri pe fundașul central al naționalei României. De asemenea, Aurelio De Laurentiis îl vrea cu insistență pe Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

„Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli. Agentul jucătorului român este în Italia. Baza transferului este de 25 de milioane. Se poartă acum tratative”, conform sursei menționate.

De asemenea, Alessandro Zanoli şi Leo Ostigard fac parte din tranzacţie şi ar urma să fie trimiși la Genoa. „Nicio ofertă nu se aruncă! Acest club nu se refuză. Dacă ne cheamă, noi nu putem spune nu”, a spus Florin Manea, pentru Corriere dello Sport.

ADVERTISEMENT