Sport

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, despre transferul lui Drăgușin: “Se lucrează!”

Antrenorul formației din Premier League a discutat despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Ange Postecoglou a avut în răspuns ferm în privința românului.
04.01.2024 | 23:32
Ange Postecoglou antrenorul lui Tottenham despre transferul lui Dragusin Se lucreaza
Antrenorul formației din Premier League a discutat despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Ange Postecoglou a avut în răspuns ferm în privința românului. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ange Postecoglou a avut un răspuns ferm în privința mutării lui Radu Drăgușin la Tottenham. Antrenorul formației din Premier League a discutat despre transferul românului. Australianul a oferit o concluzie clară și diplomată despre cum se desfășoară lucrurile.

Ange Postecoglou, răspuns ferm în privința mutării lui Drăgușin la Tottenham

Tehnicianul londonezilor nu a intrat foarte mult în detalii și nici nu a lăsat prea multe de înțeles. Atunci când a fost întrebat despre situația mutării lui Drăgușin la Tottenham. Ange Postecoglou a oferit, însă, un răspuns ferm.

ADVERTISEMENT

Australianul a anunțat că oamenii responsabili de transferurile clubului se ocupă de mutarea fundașului român. Discuțiile sunt în strânsă legătură și cu viziunea tehnicianului asupra echipei.

Rămâne de văzut dacă mutarea se va concretiza în această iarnă. Dar se pare că lucrurile se construiesc astfel în cât Genoa să renunțe, în favoarea unei sume importante de bani, la serviciile fundașului echipei naționale.

ADVERTISEMENT

“Este greu de vorbit despre transferuri, pentru că nu mă implic în această latură a lucrurilor. Așa cum am spus la începutul sezonului, avem niște obiective și niște ținte și lucrăm pentru asta. 

Oamenii din spatele scenei și responsabilii de transferuri lucrează în acest sens. Rolul meu în cadrul acestora este acela de a oferi îndrumare și claritate în ceea ce privește direcția pe care trebuie să o urmăm”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit football.london.

ADVERTISEMENT

Alberto Gilardino, detalii despre transferul lui Radu Drăgușin: „Am vorbit cu el”

Radu Drăgușin traversează cea mai bună perioadă a carierei. Marcator în remiza cu Inter din ultima etapă, fundașul naționalei României are în prezent o cotă de piață de 20 de milioane de euro. Din cauza problemelor pe care le are în defensivă, Tottenham și antrenorul Ange Postecoglou vor să-l aducă pe Drăgușin în Premier League.

Alberto Gilardino, fostul mare fotbalist italian, actualmente antrenorul lui Radu Drăgușin la Genoa, a vorbit despre viitorul fotbalistului de 21 de ani: “Zvonurile și anumite situații nu sunt bune în această perioadă în care campionatul este în desfășurare.

ADVERTISEMENT

Am încredere foarte mare în jucătorii pe care îi am la dispoziție, îi văd în fiecare zi la antrenamente, îi cunosc, știu cât de profesioniști sunt. Cât timp vor fi aici, știu că vor da 110 la sută. Sper că niciun jucător nu va pleca, dar piața de transferuri este imprevizibilă și orice se poate întâmpla.

Drăgușin? Este un profesionist exemplar, un băiat cu o disciplină sportivă fantastică. El poate doar să ne fie de ajutor acum. Am vorbit cu el, este jucătorul lui Genoa. Atât timp cât va purta acest tricou va da totul pe teren și va fi protagonist, la fel și ceilalți”, a declarat Alberto Gilardino, citat de calcionews24.com.

ADVERTISEMENT