Fotbal intern

Florin Niță vrea să revină la FCSB, cum a dezvăluit FANATIK: „Ține foarte mult la echipă!”

05.04.2020 | 16:29
Florin Nita vrea sa revina la FCSB cum a dezvaluit FANATIK Tine foarte mult la echipa
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu dezvăluie că a discutat cu Florin Niță despre o posibilă revenire a portarului la FCSB, iar șansele unei mutări în următoarea perioadă de mercato sunt mari.

Florin Niță poate reveni la FCSB

Florin Niță a ajuns al treilea portar la Sparta Praga, după Milan Heca și David Bicik, iar o posibilă revenire a portarului la FCSB a fost adusă în discuție și de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, fost coechipier cu Florin Niță la FCSB și Sparta Praga, dezvăluie că a discutat cu portarul despre revenirea în România, anunțată de FANATIK din februarie, și, chiar dacă mai are un an de contract cu formația cehă, un transfer este foarte probabil.

Am vorbit şi cu el, dar nu ştie nici el ce se va întâmpla. Din ce ştiu eu, mai are un an de contract aici, dar eu cred că nu ar fi imposibil, n-ar fi greu dacă Steaua l-ar dori.

ADVERTISEMENT

S-ar bucura să se întoarcă, pentru că ţine foarte mult la Steaua şi şi-ar dori să revină acasă, dar nu ştiu dacă se va întâmpla acest lucru”, a declarat Nicolae Stanciu, conform Antena Sport.

Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj

Revenirea lui Florin Niță la FCSB a devenit și mai probabilă după decizia lui Cristi Bălgrădean, titularul postului de portar al echipei „roș-albastre” în ultimii ani, de a semna cu CFR Cluj pentru sezonul viitor, din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

După plecarea lui Cristi Bălgrădean, Bogdan Vintilă îi va avea la dispoziție pentru postul de portar pe Andrei Vlad (20 de ani), Toma Niga (22 de ani) și Ștefan Târnovanu (19), transferat pentru stagiunea 2020 – 2021 de la Poli Iași.

În prima perioadă la FCSB, din iulie 2013 până în ianuarie 2018, Florin Niță a evoluat în 117 partide, reușind să câștige două titluri în Liga 1 și o Cupă a României.

ADVERTISEMENT
  • 1.350.000 de euro a plătit Sparta Praga pentru Florin Niță în ianuarie 2018