Life

Florin Piersic i-a dezvăluit Georgianei Lobonț regretul său pe final de an: „Ne-am îmbrățișat”

Florin Piersic și Georgiana Lobonț s-au întâlnit la Cluj și au schimbat câteva cuvinte. Ce a dezvăluit interpreta de muzică populară?
20.12.2023 | 16:22
Florin Piersic ia dezvaluit Georgianei Lobont regretul sau pe final de an Neam imbratisat
Florin Piersic și Georgiana Lobonț, întâlnire emoționantă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Piersic s-a pozat cu Georgiana Lobonț, la Cluj, unde interpreta de muzică de petrecere s-a întors după un spectacol fastuos susținut la Sala Palatului din București.

Florin Piersic i-a spus Georgianei Lobonț că i-ar fi plăcut să vadă spectacolul susținut la Sala Palatului

Cântăreața a fost extrem de emoționată când l-a întâlnit pe marele Piersic. A profitat, așa cum fac mulți admiratori de-ai actorului, să se pozeze cu el. S-au îmbrățișat și s-au complimentat. Vedeta muzicii populare i-a povestit lui Florin Piersic despre marele show pe care l-a susținut pe 19 decembrie în Capitală.

ADVERTISEMENT

Georgiana a scris pe contul personal de Instagram că maestrul Piersic i-a transmis multă blândețe și un regret: acela că nu a putut fi la concertul de colinde unde artista a avut zeci de invitați.

Poate că la următorul spectacol Georgiana îi va trimite o invitație specială lui Florin Piersic, având în vedere că actorul pare să aprecieze munca ei. În poza pe care nașa lui Armin Nicoară a făcut-o publicității, Piersic apare zâmbitor, ținând-o în brațe pe talentata șatenă.

ADVERTISEMENT
@georgianalobont

SALA PALATULUI A fost MAGIC!❤️ As repeta momentul de aseară de încă 100 de ori! Am simțit aplauzele călduroase, emoția, iubirea și magia Crăciunului la cele mai înalte cote. VĂ MULȚUMIM pentru felul în care ați primit CONCERTUL “Știu românii să colinde”!❤️ Crăciun fericit tururor!!!! 📍Sala Palatului 📍

♬ sunet original – Georgiana Lobont

Artista, emoționată de vorbele calde primite de la Piersic

„Am aterizat la Cluj. Am ajuns acasă la mine și m-am bucurat din tot sufletul de întâlnirea cu marele actor Florin Piersic. Mi-a dat o stare de bine prin blândețea dânsului.

Ne-am îmbrățișat. Ne-am vorbit. I-am povestit cât de frumos a fost aseară la Sala Palatului.❤️ M-a felicitat. Mi-a zis că i-ar fi plăcut să fie în sală alături de mine. Mulțumesc, Doamne, pentru toți oamenii minunați din calea mea!”, este mesajul scris de Georgiana Lobonț despre întâlnirea surprinzătoare cu Florin Piersic.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a rupt, într-adevăr, gura târgului cu recitalurile din 19 decembrie. Sala Palatului a fost plină până la refuz. În mediul online au apărut deja mai multe videoclipuri cu cele mai frumoase momente din spectacolul dedicat Crăciunului pe care l-a organizat cap-coadă artista.

Înainte de cea mai râvnită scenă de către muzicienii de la noi, Georgiana a avut același spectacol de colinde la Cluj Arena. 

ADVERTISEMENT