Life

Cu cine s-a iubit Florin Piersic. Și-a înșelat prima soție cu Angela Similea, a cunoscut-o pe frumoasa Anna Torok, cu care s-a însurat a treia oară

Florin Piersic este unul dintre cei mai curtați actori din România! A pus inima pe ”jar” multor femei, trei dintre ele devenindu-i soții. Doar una l-a ”cumințit”!
01.10.2022 | 10:48
Cu cine sa iubit Florin Piersic Sia inselat prima sotie cu Angela Similea a cunoscuto pe frumoasa Anna Torok cu care sa insurat a treia oara
Cu cine s-a iubit Florin Piersic. Și-a înșelat prima soție cu Angela Similea, a cunoscut-o pe frumoasa Anna, cu care s-a însurat a doua oară. Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Florin Piersic este unul dintre marii actori ai României, care s-a făcut iubit și apreciat de toată țara datorită talentului său nemaivăzut!

Florin Piersic, făcut bărbat de casă doar de una dintre cele trei soții

Celebrul actor a fost adulat de multe femei în cei 86 de ani, din care aproape 60 a petrecut pe scenă. Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori, dar o singură femeie, Anna, l-a făcut să le dea uitării pe cele care roiau în jurul lui.

Maestrul Florin Piersic a ajuns în fața altarului pentru prima dată cu Tatiana Iekel, în anul 1962. Uniunea celor doi a durat 12 ani.

ADVERTISEMENT

La câteva luni după separare, actorul s-a căsătorit cu Anna Szeles. Relația celor doi a durat din 1975 până în 1985.

Un an mai târziu, în 1986, actorul își cunoștea, în avion, marea iubire, pe Anna Torok. Discret cum îl știm pe Florin Piersic, mereu a ținut departe de ochii presei povestea pe care o trăiește alături de cea care îi este parteneră de viață și soție de aproximativ 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Anna este singura femeie care l-a făcut pe marele actor să renunțe la ”iubirile” care nu îi dădeau pace. De-a lungul timpului s-a scris că infidelitatea a fost motivul pentru care actorul s-a despărțit de fostele soții.

Florin Piersic și-a înșelat prima soție cu Angela Similea

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți bărbați din România, este recunoscut pentru statutul de ”Don Juan”. Marele actor a făcut ”victime” și printre femeile celebre din România. Angela Similea este una dintre cele alături de care maestrul a simțit fiorii iubirii, chiar în timpul mariajului cu Anna Szeles.

ADVERTISEMENT

Gabriella Vlad Werner este o altă cucerire a marelui actor. Idila dintre cei doi a durat aproximativ nouă ani. S-au cunoscut pe vremea când ea era studentă la UNATC.

Multe femei i-au trecut lui Florin Piersic prin mână și prin inimă, însă, doar una a reușit să-l facă să renunțe la tot și la toate, pentru a se dărui întocmai unei singure căsnicii care dăinuie și astăzi.

ADVERTISEMENT