Life

Florin Piersic, mesaj cutremurător. “Eu vreau să mai trăiesc puţin! Mie îmi e frică de moarte”

Mesajul cutremurător al lui Florin Piersic. Marele actor, în vârstă de 87 de ani, spune că se teme de ziua în care va muri.
28.01.2023 | 22:20
Florin Piersic mesaj cutremurator Eu vreau sa mai traiesc putin Mie imi e frica de moarte
Florin Piersic a împlinit pe 27 ianuarie vârsta de 87 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Florin Piersic este unul dintre cei mai îndrăgiți actori români. Însă, dincolo de notorietate și succes, el are și temeri, mai exact, frica de a muri.

Florin Piersic se teme să moară: ”Nu pot să explic de ce”

Florin Piersic are 87 de ani, iar în timpul unui interviu, fiind întrebat dacă are teamă față de ziua când nu va mai fi,  a recunoscut că da și a subliniat că i-ar plăcea să mai trăiască ”puțin”.

ADVERTISEMENT

Marele actor nu cunoaște motivul din cauza căruia îi este frică să plece din această lume.

”Eu vreau să mai trăiesc puţin! Niciodată nu am spus cum spun alții… Mie îmi e frică de moarte! Nu pot să îți explic de ce”, a declarat Florin Piersic, în podcastul lui Mihai Morar, ”Fain și simplu”, în perioada Crăciunului.

Actorul a făcut această declarație în contextul în care la finalul lui 2022 și-a lansat o carte autobiografică, intitulată ”Viața este o poveste”, în care rememorează clipele plăcute și mai puțin plăcute până la vârsta de 87 de ani. Printre rânduri, reamintește și de sora lui Lucica, decedată când el avea doar 7 ani, fiind înghițită de apele învolburate ale Prutului.

ADVERTISEMENT

Ce spune Florin Piersic despre relația cu fiul său, Florin Piersic Jr. Ce regret are față de el

De altfel, în același podcast, Florin Piersic a făcut referire și la declarațiile fiului său, Florin Piersic Jr, din emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, în care acesta a precizat că s-a produs ”treptat” o ruptură între el și tatăl lui. Totul s-ar fi întâmplat, mai exact, după ce Florin Piersic a ironizat filmul ”Fix Alert”, în care apare și Florin Piersic Jr.

Marele actor a avut doar cuvinte de laudă la adresa copilului său cu Tatian Iekel, prima lui soție și a negat că nu mai există o relație tată- fiu. De asemenea, și-a exprimat regretul că nu a acceptat să joace într-o piesă în care i-a propus Florin Piersic Jr.

ADVERTISEMENT

”Nu e nicio suferință, cum să nu am relație cu el. Dar cum să nu am eu cu el? Pentru mine, el e un actor extraordinar de talentat, de bun și știe mult.

Am fost tatăl lui întotdeauna, eu simțeam nevoia să fiu aproape de ei chiar dacă eram despărțit de Tatiana. Aveam pentru ea un sentiment cu totul și cu totul special.

ADVERTISEMENT

Iar el era băiatul meu și așa a rămas și așa va rămâne toată viața mea, Florin Piersic jr. (…) Acum, târziu de tot regret că n-am jucat cu el la Bulandra această piesă unde mi-a propus el să joc”, a mai spus Florin Piersic.

ADVERTISEMENT