Life

Florin Piersic, mesaj îngrijorător pe final de an: ”Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră”

14.12.2020 | 22:11
Florin Piersic mesaj ingrijorator pe final de an Sunt raman si cand nu o sa mai fiu al dumneavoastra
ADVERTISEMENT

Florin Piersic (84 de ani) a transmis un mesaj îngrijorător pe final de an, marele actor vorbind cu durere despre perioadă grea prin care a trecut omenirea în ultimele luni. Artistul i-a luat prin surprindere pe toți, urarea sa lăsând multe semne de întrebare. 

Celebrul protagonist din filmul „Mărgelatu” a filmat pentru Revelionul 2021 al Televiziunii Române, vorbind cu această ocazie de iubirea imensă pe care o are pentru public. Vedeta a transmis un mesaj emoționant românilor, având numai speranță și gânduri bune în suflet.

ADVERTISEMENT

Actorul a mărturisit că datorează totul publicului, Florin Piersic fiind unul dintre cei mai apreciați artiști de pe scena teatrului. A jucat în numeroase filme și piese de teatru, însă a ajuns celebrul datorită rolurilor din „Harap Alb” și „Mărgelatu”.

Florin Piersic, urare cu subînțeles pe final de 2020? Ce le-a transmis actorul românilor

„Să fiți cu speranță că o să fie bine și vă doresc asta, dumneavoastră. Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță. 

ADVERTISEMENT

Inima mea, întreagă… Aproape întreagă, inima mea, vă aparține. Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră. La mulți ani!”, a declarat Florin Piersic în cadrul unui interviu pentru TVR Cluj.

Marele actor s-a născut pe 27 ianuarie 1936, la Cluj, interpretând până în prezent zeci de roluri. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, promoția 1957, spectacolul de absolvire fiind „Peer Gynt” de Henrik Ibsen.

ADVERTISEMENT

Doi ani mai târziu avea să debuteze pe scena Teatrului Național din București obținând rolul principal în „Discipolul diavolului”. Ulterior, au urmat alte roluri prin care Florin Piersic a avut șansa de a-și pune în evidență talentul și mai ales, naturalețea.

Celebritatea și popularitatea actorului au venit și mulțumită rolurilor de pe micul ecran, nu numai celor de pe scena teatrului. Artistul are o bogată activitate în cinematografie, unde are la activ peste 55 de filme.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic a jucat în drame, tragedii, comedii, filme istorice, dar și cu producții cu haiduci. Pe plan sentimental a fost căsătorit de mai multe ori, în momentul de față locuind la Cluj-Napoca alături de cea de-a treia soție, Anna Török. Are doi copii din primele două căsnicii.

ADVERTISEMENT