Life

Florin Piersic, totul despre regretul vieții: ”Din păcate, i-am pierdut pe toți”

Florin Piersic, dezvăluiri despre cea mai mare părere de rău din întreaga sa existență. Renumitul actor a pierdut multe persoane.
26.03.2024 | 10:50
Florin Piersic totul despre regretul vietii Din pacate iam pierdut pe toti
Florin Piersic, dezvăluiri despre cea mai mare părere de rău din întreaga sa existență. Renumitul actor a pierdut multe persoane. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Florin Piersic, totul despre regretul vieții. „Din păcate, i-am pierdut pe toți”, a spus celebrul artist în vârstă de 88 de ani, care a primit recent un premiu de excelență pentru cartea sa, intitulată Viața este o poveste.

Florin Piersic, dezvăluiri despre cea mai mare părere de rău din întreaga sa existență. Renumitul actor a pierdut multe persoane

Florin Piersic a oferit un interviu în care a făcut dezvăluiri despre cea mai mare părere de rău din întreaga sa existență. Renumitul actor a pierdut multe persoane dragi de-a lungul timpului. Maestrul regretă că mulți actori din generația sa au murit.

ADVERTISEMENT

Dintre artiștii de aceeași vârstă cu actorul au mai rămas numai 3 oameni pe scena teatrului românesc. Foarte multe dintre amintirile sale, cele mai frumoase, sunt legate de aceste persoane care au încetat din viață.

„Foarte mulți colegi de-ai mei și colege își ascund vârsta, ceea ce nu prea înțeleg. Eu spun că atâția ani am… Am 88 de ani împliniți. Îmi doresc multe, dar nu știu când se mai pot îndeplini aceste dorințe ale mele.

ADVERTISEMENT

Dar vorbind de vârstă, voiam să vă spun, că foarte mulți din păcate – din suflet vă spun asta – și am o durere că vorbesc de asta… Numai trei mai suntem cu dumneavoastră”, a declarat Florin Piersic pentru revista viva.ro.

Florin Piersic, despre marele său regret

„În afară de trei absolvenți ai institutului de teatru și cinematografie din promoția mea de actori, ceilalți s-au dus. Din păcate, i-am pierdut pe toți și regret enorm”, a completat Florin Piersic, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, actorul a simțit mereu că este iubit de colegii de scenă, nu doar de publicul din România. Mai mult decât atât, consideră că acest lucru este un fapt extraordinar și foarte important pentru sine.

Faptul că a fost mereu apreciat de oamenii din preajma sa i-a dat un sentiment superb. Renumitul actor susține că mulți din breasla sa se bucură atunci când apare pe scenă sau atunci când joacă alături de el în diverse spectacole.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic a avut foarte mulți parteneri de scenă, însă cea mai cunoscută de publicul larg este Medeea Marinescu. Cei doi au jucat ani la rând în piesa Străini în noapte, scrisă de Éric Assous și în regia lui Radu Beligan.

ADVERTISEMENT