Fotbal intern

Florin Prunea, acuze fără precedent: “Nu toată lumea a fost testată la Dinamo”

27.07.2020 | 14:05
Florin Prunea acuze fara precedent Nu toata lumea a fost testata la Dinamo
ADVERTISEMENT

Florin Prunea, fost oficial al lui Dinamo l-a criticat pe președintele formației Bogdan Bălănescu. Fostul oficial al “câinilor” este de părere că nu a gestionat bine situația legată de pandemia provocată de covid 19.

Dinamo este o formație a primului eșalon foarte afectată de coronavirus: 18 fotbaliști și alți trei oameni din staff au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

”Aș opri Liga 1 imediat. Să promoveze patru echipe din liga a doua. Nu putem vorbi de merit sportiv în condițiile în care se joacă meciurile într-un asemenea mod.

Florin Prunea pune tunurile pe Dinamo: “E haos”

Bălănescu știe doar să taie costurile, cu asta se laudă la Negoiță mereu când se duce la el în birou. Cel care a semnat protocolul e responsabil pentru ce se întâmplă. La Dinamo e haos.

ADVERTISEMENT

Nu toată lumea a fost testată la Dinamo. Vă pot spune că eu n-am fost testat niciodată la Dinamo. Echipamentul n-a fost dezinfectat, nu s-a întâmplat nimic. E posibil așa ceva, un focar de infecție la Dinamo?”, a spus Florin Prunea la ProSport Live.

Dinamoviștii infectați cu coronavirus: Valentin Lazăr, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Alexandru Răuță, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic, Dan Tălmaciu, Mattia Montini, Ionuț Șerban, Marco Ehmann, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuțescu, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, unul dintre maseuri, un membru al staff-ului tehnic, un membru al staff-ului administrativ.

ADVERTISEMENT

”Dinamo este în pandemie de anul trecut”          

”Și câinele de la Săftica are coronavirus. Dinamo este în pandemie de anul trecut. Cred că au dormit toți fotbaliștii într-o cameră. Ar fi trebuit ca jucătorii lui Dinamo să rămână în cantonament.

Ei au țipat că nu pot să stea cu familiile, dar acum sunt foarte debusolați. Noi n-am respectat regulile după starea de urgență. Cred că este destul de târziu pentru înghețarea campionatului”, a spus recent Cristi Pulhac, fost jucător al celor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dinamo București este într-o situație dificilă. ”Câinii” ocupă penultimul loc al campionatului, cu 21 de puncte, la două lungimi de locul de baraj pe care se află Poli Iași. Dinamo are patru meciuri amânate din cauza jucătorilor infectați cu coronavirus. În etapa următoare va juca cu FC Voluntari pe 8 august.

ADVERTISEMENT