Fotbal intern

Florin Prunea crede că Dinamo este dezavantajată de arbitri și îl acuză pe Bogdan Bălănescu: „De ce tace?”

30.09.2020 | 14:19
Florin Prunea crede ca Dinamo este dezavantajata de arbitri si il acuza pe Bogdan Balanescu De ce tace
ADVERTISEMENT

Florin Prunea crede că Dinamo este dezavantajată de arbitri. „Câinii roșii” nu au primit un presupus penalty la ultimul meci de campionat, înfrângerea 0-1 cu UTA.

Fostul președinte din șoseaua Ștefan cel Mare acuză lipsa de reacție a celui mai influent om din conducerea lui Dinamo, Bogdan Bălănescu.

ADVERTISEMENT

Prunea îl oferă drept exemplu pe Valeriu Argăseală, președintele FCSB, și crede că Bălănescu va pleca de la Dinamo în cel mai scurt timp.

Florin Prunea crede că Dinamo este dezavantajată de arbitri. Solicitări de penalty refuzate cu Hermannstadt, Botoșani și UTA

Chiar dacă nu mai lucrează la Dinamo, fostul președinte Florin Prunea rămâne un apărător vocal al fostului său club. Dinamoviștii au refuzat să comenteze deciziile arbitrilor atunci când au fost întrebați despre situațiile controversate, iar fostul oficial din „Groapă” nu înțelege lipsa de reacție din tabăra alb-roșie.

ADVERTISEMENT

Dinamo a avut parte de situații controversate în trei dintre cele cinci etape disputate până acum în Liga 1. La remiza din prima rundă, cu FC Hermannstadt, Fabbrini a fost călcat în careul sibienilor de către Romario Pires, însă Istvan Kovacs nu a dictat penalty.

Și cu FC Botoșani (1-1), în etapa a treia, același Fabbrini a fost împiedicat în careu de Keyta, în vreme ce golul oaspeților a venit după o poziție de offside în care s-a aflat Ofosu. Ambele faze au fost judecate în defavoarea dinamoviștilor de brigada condusă de Marius Avram.

ADVERTISEMENT

În cel mai recent meci jucat de alb-roșii, înfrângerea 0-1 cu UTA, aceștia au cerut un penalty după ce Denis Rusu a atins mingea cu mâna în propriul careu, în minutul 60 al partidei. Cosmin Contra a protestat vehement și a primit cartonașul galben din partea arbitrului Sebastian Colțescu, însă după meci nu a comentat decizia centralului.

„Cred că au avut iar penalty. Meci de meci, continuă greșelile împotriva lor. Cine să iasă? Au membru în Comitetul Executiv, de ce nu vorbește nimeni? În trecut, a fost un scandal monstru, iar Valeriu Argăseală a mers în Comitetul Executiv și a vorbit o oră și jumătate despre greșelile de arbitraj. La Dinamo, nu zice nimeni nimic!”, a spus Florin Prunea la Digisport, cu trimitere la Bogdan Bălănescu.

ADVERTISEMENT

Nu crede că Dinamo poate rata play-off-ul, însă îl avertizează pe Cosmin Contra: „Ai grijă, au pățit-o alții mai mari!”

Florin Prunea nu se află deloc în relații bune cu Bogdan Bălănescu și l-a atacat pe deja fostul director general al lui Dinamo de fiecare dată când a avut ocazia. Fostul portar crede că Bălănescu va fi îndepărtat de la club.

„Șobolanii dispar de la Dinamo, ușor, ușor. Dar dacă nu dispar… Eu i-am spus și lui Cosmin Contra: „Ai grijă, o să pățești ce au pățit unii mai mari decât tine!”. Dar dacă nu vor să schimbe lucrurile, este problema lor.

Au jucători buni, de valoare, vor intra în play-off fără probleme. Au capacitatea să se claseze printre primele cinci echipe, iar Dinamo are un buget cum n-a avut de la Revoluție”, a mai spus fostul oficial dinamovist.

Pentru clubul alb-roșu, urmează meciul cu FCSB din etapa a șasea. Partida va avea loc pe Arena Națională și se va disputa sâmbătă, 3 octombrie, începând cu ora 21:00.

ADVERTISEMENT