Sport

Florin Prunea, dezamăgit de prestația „câinilor” din meciul cu Hermannstadt: „A fost prea mare diferența”

Dinamo a pierdut fără drept de apel meciul cu Hermannstadt, scor 3-0. Florin Prunea s-a arătat destul de dezamăgit de prestația „câinilor” după meciul de la Sibiu
18.03.2024 | 17:55
Florin Prunea dezamagit de prestatia cainilor din meciul cu Hermannstadt A fost prea mare diferenta
Florin Prunea, dezamăgit de prestația „câinilor” din meciul cu Hermannstadt: „A fost prea mare diferența”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut categoric meciul de la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 3-0. Jocul „câinilor” nu a strălucit absolut deloc, pe faza ofensivă fiind lipsiți de ocazii, iar apărarea a fost sub așteptări.

Florin Prunea, dezamăgit după meciul de la Sibiu

Fostul președinte de la Dinamo nu a ezitat să își arate dezamăgirea după meciul de la Sibiu, fiind de părere că diferența față de meciurile trecute fiind foarte mare: „Nu credeam că două absențe, Gnahore și Politic, pot deregla în asemenea hal echipa.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat în benzi în seara asta a fost ceva de… păi băieții ăștia de la Sibiu au făcut o „transpirație” bună. Pot face un duș și să meargă liniștiți acasă. Deci ce s-a întâmplat pe benzi, la Bordușanu și Moura… incredibil!

Nu găsești un om care să fi jucat bine la Dinamo.  Prea mare diferența între ce s-a întâmplat în meciurile trecute și prima repriză de astăzi”, a comentat fostul portar al echipei naționale la emisiunea Fotbal Club.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic: „Nu am meritat mai mult decât această înfrângere”

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, este de părere că rezultatul a fost unul meritat și recunoaște că jucătorii pregătiți de el nu au respectat planul de joc stabilit la antrenamente: Au fost situații 50-50. Au câștigat majoritatea duelurilor. A fost greu să păstrăm o stabilitate. Le-am dat prea mult mingea, iar ei și-au creat mai multe ocazii. În final au meritat cele 3 puncte.

Când câștigăm o facem împreună și când pierdem o facem tot împreună. E imposibil să joci fotbal și să faci rezultate bune dacă nu poți câștiga dueluri sau când nu poți să faci posesie atunci când oponentul presează.

ADVERTISEMENT

Nu cred în accidente. Dacă ești mai puternic în situații de dueluri. Dacă poți să faci posesie și să ieși din zonele unde adversarul presează vei juca mai bine.

Dacă nu faci lucrurile astea, adversarul va avea mai multe ocazii. Noi nu am reacționat. Și nu am respectat ceea ce am pregătit. Nu am respectat planul”, a declarat antrenorul lui „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo urmează partida cu Petrolul Ploiești, partidă ce va avea loc după pauza competițională, pe 1 Aprilie.

ADVERTISEMENT