Sport

Zeljko Kopic, reproșuri pentru jucători după Hermannstadt – Dinamo 3-0: “Nu au respectat planul”

"Câinii" au fost învinși la Sibiu după cele 3 goluri marcate de Hermannstadt. La finalul duelului, Zeljko Kopic s-a arătat supărat pe jucătorii lui Dinamo.
17.03.2024 | 21:18
Zeljko Kopic reprosuri pentru jucatori dupa Hermannstadt  Dinamo 30 Nu au respectat planul
Zeljko Kopic, supărat pe jucătorii lui Dinamo după meciul cu Hermannstadt. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Hermannstadt a decis meciul de la Sibiu după 3 goluri înscrise în finalul primei reprize. Jucătorii lui Dinamo l-au supărat pe Zeljko Kopic care a mărturisit că elevii săi nu au respectat planul stabilit.

Zeljko Kopic, supărat pe jucătorii lui Dinamo după înfrângerea cu Hermannstadt

Zeljko Kopic este de părere că jucătorii lui Dinamo nu au meritat mai mult decât această înfrângere. Antrenorul croat a fost supărat pe elevii săi care nu au respectat ceea ce au pregătit la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Kopic susține că rezultatul îi aparține la fel de mult ca și fotbaliștilor, iar în următoarele meciuri vor încerca să nu repete aceleași greșeli.

“Au fost situații 50-50. Au câștigat majoritatea duelurilor. A fost greu să păstrăm o stabilitate. Le-am dat prea mult mingea, iar ei și-au creat mai multe ocazii. În final au meritat cele 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Când câștigăm o facem împreună și când pierdem o facem tot împreună. E imposibil să joci fotbal și să faci rezultate bune dacă nu poți câștiga dueluri sau când nu poți să faci posesie atunci când oponentul presează.

Am avut aceste două probleme. Nu am putut să scăpăm de presiunea adversarului. Nu am meritat mai mult decât această înfrângere”, a declarat Zeljko Kopic la finalul duelului cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

“Nu au respectat planul”

“Suntem încă aici și mai avem 8 meciuri în fața noastră. Am arătat că putem juca un fotbal bun. Nu vreau să judec echipa, pentru că au jucat 45 de minute mai slab. E fotbal și se poate întâmpla asta.

Trebuie să înțelegem că trebuie să fim mai buni. Hermannstadt este o echipă bună acasă, mai bună decât noi. Nu am câștigat niciun joc aici. Trebuie să facem lucrurile mai bine și o să fie mai bine.

ADVERTISEMENT

Nu cred în accidente. Dacă ești mai puternic în situații de dueluri. Dacă poți să faci posesie și să ieși din zonele unde adversarul presează vei juca mai bine. Dacă nu faci lucrurile astea, adversarul va avea mai multe ocazii. Noi nu am reacționat. Și nu am respectat ceea ce am pregătit. Nu am respectat planul”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Jucătorul care i-a lipsit cel mai mult lui Kopic

“Politic este important pentru noi. Dar și Eddy Gnahore a fost important în ultimele meciuri. Putea câștiga duelurile la sol, în aer. Păstra un echilibru. Dar trebuie să acceptăm că nu putem folosi mereu toți jucătorii. A fost o oportunitate pentru ceilalți”, a mai spus Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT
Tags: