Sport

Florin Prunea, fără milă față de Flavius Stoican după ce a fost demis de la FC U Craiova: „Îți meriți soarta! A avut un contract foarte prost făcut!”. Exclusiv

Florin Prunea, fost goalkeeper și oficial al lui Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre demiterea timpurie a lui Flavius Stoican de la FC U Craiova.
06.11.2021 | 11:00
Florin Prunea fara mila fata de Flavius Stoican dupa ce a fost demis de la FC U Craiova Iti meriti soarta A avut un contract foarte prost facut Exclusiv
Florin Prunea, fără milă față de Flavius Stoican după ce a fost demis de la FC U Craiova: „Îți meriți soarta! A avut un contract foarte prost făcut!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Flavius Stoica a fost instalat pe 6 octombrie pe banca celor de la FC U Craiova. Însă, tehnicianul a apucat să bifeze doar patru partide la „cârma” formației din Bănie, înainte să fie demis.

Decizia de înlăturare a lui Flavius Stoican i-a aparținut lui Adrian Mititelu, după ce antrenorul nu a ținut cont de cerința acestuia de a nu-l mai utiliza pe fundașul central Bradley Diallo.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, fără milă față de Flavius Stoican după ce a fost demis de la FC U Craiova

Florin Prunea susține că Flavius Stoican își merită soarta, deoarece a semnat un contract care se întindea doar pe două luni cu FC U Craiova.

„Fiecare cum își așterne, așa doarme. Este inadmisibil ca un antrenor să-și facă contract pe două luni, că am înțeles de la domnul Pușcaș că are contract până la sfârșitul anului.

ADVERTISEMENT

Îți meriți soarta! Asta este soarta antrenorilor care se duc, în orice condiții, numai ca să fie în circuit. A fost demis pentru că a avut un contract foarte prost făcut”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Florin Prunea: „În România, avem două categorii de antrenori!”

„Noi, în România, avem două categorii de antrenori. Unii de care nu poți să te apropi din cauza valorii și pentru că își fac contracte foarte bune: Pițurcă, Olăroiu, la un moment dat era și Hagi, Șumudică, Dan Petrescu, Neagoe, Edi Iordănescu, Reghecampf. Sunt antrenori cu care nu te joci. Ăștia vin numai dacă au condiții la echipă, jucătorii mulțumiți și sunt profesioniști sută la sută.

ADVERTISEMENT

Iar în a doua categorie, îmi pare rău să o spun, sunt majoritatea. Sunt antrenori care se duc în orice condiții, sunt foarte comozi și sunt tot timpul la mâna patronului.

Stoican face parte din a doua categorie. E inadmisibil să ai contract pe două luni. Unde ați mai pomenit așa ceva în lumea aceasta? Nu poți să de duci în orice condiții… înseamnă că îți meriți soarta”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Pe banca celor de la FC U Craiova, Flavius Stoican a înregistrat o victorie, o remiză și două înfrângeri.

Florin Prunea: „Trică a fost o soluție tot timpul!”

După demiterea lui Flavius Stoican, FC U Craiova l-a readus pe Eugen Trică. Tehnicianul, în vârstă de 45 de ani, a mai ocupat în două rânduri funcția de antrenor principal al grupării din Bănie.

Florin Prunea consideră că Adrian Mititelu, prin readucerea lui Eugen Trică, a vrut să se revanșeze față de antrenorul alături de care FC U Craiova a promovat, la finalul sezonului trecut, în Liga 1.

„Pare mai mult o reparație morală față de el, că nu ar fi trebuit să plece niciodată de acolo. Nu avea voie să plece de acolo. Trică a fost o soluție tot timpul.

Este un om care a avut rezultate, a făcut performanțe acolo. Sunt unii care au revenit de cinci-șase ori, nu mai contează. Craiova are un lot peste locul din clasament. Lotul este unul de primele opt fără niciun fel de probleme.

Cel mai mare impediment este situația patronului. Atâta timp cât patronul nu este lângă echipă zi de zi… Adrian Mititelu are alte păcate, dar dragostea asta față de echipă nu o poate comenta nimeni.

Nu merge cu ordine din pușcărie. Trebuie să discuți față în față cu antrenorul, când ai nelămuriri. Trică este un antrenor pe care eu îl apreciez”, a încheiat Florin Prunea.

  • 13 este locul ocupat de FC U Craiova în Liga 1
ADVERTISEMENT