Fotbal intern

Florin Prunea, scos din sărite de situația de la Dinamo! Petrecerea lui Grigore, ținta principală: „Sunteți inconștienți!”

09.04.2021 | 23:44
Florin Prunea scos din sarite de situatia de la Dinamo Petrecerea lui Grigore tinta principala Sunteti inconstienti
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a vorbit despre situația de la Dinamo, iar acesta consideră că și cei din DDB sunt vinovați de lucrurile care se petrec la club.

Florin Prunea crede că Dinamo trebuie să își caute un antrenor, pentru că Gigi Mulțescu nu va mai continua pe banca tehnică a „câinilor” și i-a atacat și pe jucătorii care au dat o petrecere în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

Totodată, Prunea consideră că jucătorii străini de la Dinamo sunt de o calitate foarte slabă și îl învinovățește pe Mario Nicolae pentru acest lucru.

Florin Prunea, scos din sărite de situația de la Dinamo

Florin Prunea a vorbit despre situația de la Dinamo și consideră că este un lucru inadmisibil ca actuala conducere a „câinilor” să apeleze din nou la serviciile lui Gigi Mulțescu, despre care spune că este în mare pericol din cauza stării de sănătate:

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău, îl văd pe nea Gigi, săracul. Ăștia care conduc clubul sunt inconștienți? Cum e posibil ca înainte de meci să participi la o petrecere cum a fost cu jucătorii lui Dinamo. Ăștia sunt inconștienți, nu sunt sănătoși la cap. Chiar dacă sunt băieți tineri, dar nu înțeleg ce se întâmplă. Mă refer în primul rând la pandemie, după la Dinamo.

Cine l-a adus pe Cortacero? Iar ne întoarcem înapoi… E posibil, așa ceva? Băiatul ăsta care a intrat, cred că are probleme medicală, în afară de 6-7 kilograme în plus. Șchioapătă când aleargă. Băiatul ăsta a făcut vizita medicală.

ADVERTISEMENT

„Ăștia tineri erau refuzați de echipe de Liga 2, stăteau pe bancă în Liga 3!”

„Uită-te la ei pe banca de rezerve. Ăștia tineri stăeau pe bancă și la Liga 3, erau refuzați de echipe de Liga 2. Echipa a fost decimată la meciul cu CFR, au fost probleme grave de arbitraj.

Nu știu cine să vină în locul lui Gigi Mulțescu. Avem și aici o problemă. Dacă iei toată lista cu cei cu licența PRO, nu găsești doi antrenori care să fie liberi de contract.

ADVERTISEMENT

Fără performanțe în ultimul timp, poate Ciobi. Rednic, cu probleme în ultimii ani, Bratu nu știu dacă a stat mai mult de o lună la o echipă în ultimii ani”, a continuat Florin Prunea la TV DigiSport.

„Nimeni nu știe cine conduce, îl vedem pe părintele, dar nu conduce el. Să-și asume cel care l-au adus acolo.

Eftimescu nu are un cuvânt de spus în ceea ce privește partea sportivă. Să-i tragă cineva de mânecă pe suporteri, cine pune antrenori, cine pune directori sportivi, cine sunt ei? Să dăm și niște nume. La PCH sunt mulți suporteri, dar cine conduce, că eu nu-i știu.

Trebuie să strângă rândurile că începe play-out-ul, un play-out atipic. Ei o să joace patru meciuri afară, cinci acasă. Eu am încredere, îl văd pe Puljic, îl cunosc pe Paul Anton, ei trebuie să strângă rândurile.

Dinamo nu trebuie să retrogradeze, nu pot nici ei să își lege numele de o retrogradare, cu tot cu băieții ăștia care joacă la Dinamo și care nu își imaginau niciodată să joace. Eu nu cred că va retrograda, cred că vor găsi soluții. Lucrul cel mai important e găsirea unui antrenor”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT