Sport

Florin Răducioiu îl atacă pe Kopic după Petrolul – Dinamo 1-0: ”Un dezastru de joc!”

Florin Răducioiu a fost foarte dezamăgit de jocul lui Dinamo din meciul cu Petrolul, scor 0-1, și îl atacă pe antrenorul Zeljko Kopic.
20.01.2024 | 23:40
Florin Raducioiu il ataca pe Kopic dupa Petrolul  Dinamo 10 Un dezastru de joc
Florin Răducioiu îl atacă pe Kopic după Petrolul - Dinamo 1-0. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu îl consideră principalul vinovat pe Zeljko Kopic pentru înfrângerea suferită de Dinamo cu Petrolul, scor 0-1. Fostul atacant al roș-albilor critică evoluția “câinilor”. Dinamo a rezistat la Ploiești doar până în minutul 80, când Jair a făcut diferența.

Florin Răducioiu îl atacă pe Kopic după Petrolul – Dinamo 1-0

“Ultimele victorii mi-au dat speranțe, nu mă așteptam să se prezinte cu acest non-joc. E prea mare diferența față de acum câteva săptămâni. Îmi e rușine să spun, nu au avut o ocazie, nu poți spune că au avut intensitate.

ADVERTISEMENT

Un dezastru de joc. Nu au jucător care să facă diferența, nu au jucător de contraatac, nu au jucători de benzi. Ce are Dinamo, ce calități au jucătorii lui Dinamo? Sunt momente în care trebuie să știi să fructifici ocaziile. Sunt foarte îngrijorat”, a declarat Răducioiu la Prima Sport.

Kopic, după Petrolul – Dinamo 1-0: ”Trebuie să rezolvăm asta”

În ciuda înfrângerea cu Petrolul, Zeljko Kopic a fost mulțumit de evoluția echipei și promite că Dinamo va arăta mult mai bine la meciul următor. Croatul e convins că a detectat marea problemă a echipei sale: incapacitatea de a-și crea ocazii și de a profita de slăbiciunile din defensiva adversarilor.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu creezi în ultima treime nu poți marca și sunt șanse mari să pierzi meciul. Avem nevoie să controlăm mai mult jocul. Cred că Pavicic a jucat foarte bine, mai ales în prima repriză. Toată echipa a avut o evoluție bună. E adevărat că au fost ceva greșeli la construcție și le-am oferit adversarilor câteva contraatacuri.

Dar cred că am avut o evoluție solidă. Repet, am avut probleme în ultima treime și sunt conștient că trebuie să rezolvăm asta. Pavicic deja s-a adaptat. Eddy Gnahore a venit de două zile și va crește de la zi la zi”, a declarat Kopic la DigiSport.

ADVERTISEMENT

Kopic speră ca Dinamo să continue să se întărească

Antrenorul “câinilor” a anunțat după meciul cu Petrolul că așteaptă întăriri. Domagoj Pavicic și Eddy Gnahore au debutat deja, dar antrenorul croat e convins că mai are nevoie de achiziții pentru ca Dinamo să scape de retrogradare.

“Ne dorim în continuare transferuri, dar nu e ușor să găsești jucători care să fie pregătiți. Sunt convins că vor urma și alte achiziții, nu știu câte. Deja ne-am întărit în această perioadă, vom continua să o facem. Nu e o situație ușoară pentru echipă, dar noi vom da totul și vom lupta până la final și sunt convins că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul“, a mai spus Kopic.

ADVERTISEMENT

Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, a fost dezamăgit de gazonul prost de pe “Ilie Oană”: ”Am avut avut așteptări mai mari de la acest meci, din păcate n-am reușit să aducem niciun punct. Am jucat pe un teren dificil, înghețat, moale. A fost meci de luptă, din păcate astăzi l-am pierdut. Nici nu știai cum vine mingea, a fost meci de luptă.

La cum a fost meciul, nu s-au creat mari ocazii, un rezultat egal era mai echitabil. Cu siguranță se vor integra și noii noștri colegi. Nu știm cum va fi terenul și săptămâna viitoare, probabil va fi meci de luptă. Am avut așteptări mari, încredere în noi, din păcate nu am reușit să aducem niciun punct”.

Florin Răducioiu, 53 de ani, s-a lansat în fotbalul mare la Dinamo, pentru care a marcat 30 de goluri în 84 de meciuri. În tricoul roș-alb a câștigat un titlu de campion (1990) și două Cupe ale României (1986, 1990). Răducioiu a fost titular în echipa națională la Cupa Mondială din 1994, atunci când tricolorii au atins cea mai mare performanță din istoria echipei naționale, sferturi de finală.

ADVERTISEMENT