Life

Florin Ristei, reacție furibundă. Ce părere are, de fapt, despre ce se vede la Insula iubirii: „Opt din zece fac videochat!”

Florin Ristei nu s-a mai abținut și a spus care este, de fapt, părerea lui despre ceea ce se vede la Insula iubirii. Nu este de acord.
17.08.2023 | 19:15
Florin Ristei reactie furibunda Ce parere are de fapt despre ce se vede la Insula iubirii Opt din zece fac videochat
Florin Ristei, opinie dură despre ceea ce se vede la Insula iubirii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Ristei a avut o reacție furibundă după ce a analizat ce se petrece la Insula Iubirii. Artistul este de părere că se promovează un tipar al unor persoane care nu fac cinste societății. Ce îl deranjează când vine vorba de ispite și de concurenți.

Florin Ristei, revoltat după imaginile difuzate la Insula iubirii

Florin Ristei a dezvăluit în emisiunea Fierți pe insulă, pe care o realizează alături de Speak pe YouTube, că nu este de acord cu imaginile difuzate de Antena 1. Din punctul său de vedere, la Insula iubirii dar și în alte reality show-uri, sunt prezentate persoane care nu fac cinste societății.

ADVERTISEMENT

Este de părere că statutul femeii este degradat prin faptul că mai multe ispite au lucrat în industria videochatului dar și o parte dintre concurente, vorbim aici despre Ema Oprișan, precum și de Claudia, cu care au apărut imagini în mediul online. 

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane. Și nu este prezentată fals vreau să zic…

ADVERTISEMENT

Deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul. Nu generalizez. Că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România. Însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat.

Și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș! În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a declarat Florin Ristei despre ce se întâmplă la Insula iubirii.

ADVERTISEMENT

Ce spune despre Gheboasă

De asemenea, Florin Ristei  a vorbit și despre scandalul în care a fost implicat recent Gheboasă. Deși traperul a fost amendat pentru versurile sale, artistul nu consideră că este vina lui că acestea ajung la urechile copiilor, ci a educației, care uneori lipsește.

„Ai văzut fenomenul Gheboasă? A explodat internetul că ce face ăla cu versurile. Păi nu este vina lui frate că niște copii de 12 – 15 ani să ajungă să cânte lucrurile alea. Ci este vina lipsei de educație la nivel macro.

ADVERTISEMENT

Ce vrei să cânte și să asculte niște copii într-o țară în care parlamentarii sunt analfabeți, școala este vai de capul ei, copiii înjunghie profesorii la școală, legea nu se aplică pentru șmecheri. Ce vrei să învețe? Acasă nu văd exemple pozitive.

Nu ai ce să înveți și ce să asculți așa că rezonezi cu cel care îți dă mesajul cel mai aproape de tine. De odată muzica și artiștii trap strică noua generație. Educația este singura cheie pentru tot ce vedem și la emisiuni. Așa trebuie să ea amendă și Eminescu sau Creangă că au scris poezii porno. Trebuie să începem să facem ceva cu educația asta că în ultimii 30 de ani….astea sunt rezultatele. Asta este țara”, a mai spus Florin Ristei.

ADVERTISEMENT