Life

Florin Ristei și Naomi Hedman, dragoste ca-n filme. Nu-și ascund deloc sentimentele

16.02.2021 | 15:30
Florin Ristei si Naomi Hedman dragoste can filme Nusi ascund deloc sentimentele
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman se bucură de o dragoste ca-n filme, juratul de la X Factor și frumoasa mulatră fiind în culmea fericirii de când au devenit un cuplu. Cei doi îndrăgostiți nu-și ascund sentimentele și vorbesc deschis despre relația lor. 

Cântărețul și fosta concurentă de la X Factor au parte de o poveste de iubire cum rar se întâlnește. Ambii se simt minunat unul în compania celuilalt, dovadă imaginile și filmările din mediul online în care le arată fanilor dragostea lor nemărginită.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și iubita sa de origine londoneză împart de câteva luni bune aceleași pasiuni și momente de neuitat. Florin Ristei și Naomi Hedman nu ascund că sunt pe aceeași lungime de undă din toate punctele de vedere.

Florin Ristei și Naomi Hedman, o iubire de poveste. Cum se înțeleg cei doi

Florin Ristei și partenera sa de viață împart aceeași poftă de viață, motiv pentru care vacanțele împreună sunt un adevărat deliciu pentru ei, dar și pentru internauții care îi urmăresc cu cea mai mare atenție în mediul online.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Asia Express” de la Antena 1 și Naomi Hedman au petrecut câteva concedii în doi, unul dintre acestea fiind la începutul anului, în Dubai, iar altul la munte.

Și unde mai pui că dragostea lor puternică i-a făcut să se mute deja sub același acoperiș. Se simt minunat unul în compania celuilalt și asta se vede din imaginile pe care le publică adesea pe rețelele de socializare, unde primesc sute de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Se tachinează, se sărută fără sfială în văzul lumii și sunt cât se poate de îndrăgostiți, acestea fiind ingredientele cheie care fac din relația juratului de la X Factor și a tinerei londoneze una de poveste, demnă de a fi spusă mai departe.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect. Nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine.

ADVERTISEMENT

Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a declarat Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT