News

Florin Salam a fost dus cu mandat la audieri, la Poliția Târgoviște. Acuzațiile aduse manelistului

Cunoscutul cântăreț de manele Florin Salam a fost dus cu mandat la audieri, joi dimineață, la Poliția din Târgoviște. Ce acuzații i se aduc.
08.02.2024 | 09:46
Florin Salam a fost dus cu mandat la audieri la Politia Targoviste Acuzatiile aduse manelistului
Florin Salam, ridicat de poliție și dus la audieri. Manelistul, acuzat de înșelăciune. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Salam, cunoscutul interpret de manele, are din nou probleme cu legea. Joi, 8 februarie, la primele ore ale dimineții, acesta a ajuns la sediul Poliției din municipiul Târgoviște.

Florin Salam, ridicat de poliție și dus la audieri. Manelistul, acuzat de înșelăciune

Florin Salam a fost ridicat în această dimineață de la domiciliul său. Manelistul a fost dus cu mandat la audieri, la sediul Poliției Târgoviște, conform celor Antena 3. Cântărețul este vizat de un dosar de înșelăciune.

ADVERTISEMENT

Cântărețul ar fi primit o sumă de bani importantă pentru a cânta la o petrecere. Ulterior, nu s-a mai prezentat. Bărbatul care îl acuză pe Salam este din Târgoviște și spune că i-a dat acestuia 5.500 de euro.

Evenimentul pentru care ar fost plătit manelistul ar fi trebui să aibă loc pe 21 august. Inițial, Salam a spus că întârzie, după care și-ar fi închis telefonul și nu a mai răspuns.

ADVERTISEMENT

După această întâmplare, cetățeanul din Târgoviște a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Avocatul său a povestit că Salam ar fi fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat însă nu s-ar fi prezentat niciodată.

I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore. Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10- 10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele”, povestește victima.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Târgoviște spune că vrea doar să-și recupereze banii

Bărbatul care ar fi fost înșelat de interpret mai spune că nu are pretenții la daune. El își vrea doar banii înapoi. Îl mai avertizează pe Salam că are toate probele pentru a demonstra că i-a dat banii.

Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui.

ADVERTISEMENT

Avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea…”, mai spune bărbatul, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: