Life

Florin Salam, anunț îngrijorător pentru fani. Manelistul ia o pauză de la cântat: “Sunt plecat din țară pentru sănătate”

Florin Salam, anunț îngrijorător. Manelistul are probleme de sănătate și va lua o pauză de la cântat. Ce a spus pe rețelele sociale.
08.08.2023 | 11:56
Florin Salam anunt ingrijorator pentru fani Manelistul ia o pauza de la cantat Sunt plecat din tara pentru sanatate
Florin Salam ia o pauză de la cântat. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Salam a făcut un anunț îngrijorător pe rețelele de socializare. Cântărețul este nevoit să ia o pauză de la cântat din cauza stării de sănătate. Manelistul a plecat din țară pentru a se trata.

Florin Salam, anunț îngrijorător. Manelistul ia o pauză de la cântat

Celebrul cântăreț a explicat, în mediul online, că se confruntă cu niște probleme de sănătate. Din această cauză, cântărețul a fost nevoit să plece din țară pentru a urma un tratament.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, Florin Salam a mai fost internat în spital, spunând că mai sunt momente în care are nevoie de ajutorul medicilor, dat fiind faptul că are în spate mulți ani de carieră.

Manelistul nu a precizat nici în ce țară se află pentru tratament și le-a cerut fanilor să-l înțeleagă în această situație. Cântărețul a mai spus, de altfel, că are nevoie de o pauză, deoarece este foarte important.

ADVERTISEMENT

Florin Salam avea și câteva cântări în perioada următoare, dar a fost nevoit să le anuleze. Manelistul i-a asigurat pe cei care care l-au chemat la evenimente că își vor primi toți banii înapoi.

“Vă salut, prietenii mei! Îmi salut toată familia… Am intrat să vă spun ceva foarte important pentru că sunt plecat din țara mea. Nu pot să vă zic țara unde sunt, decât că sunt plecat pentru sănătate. Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine.

ADVERTISEMENT

Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva.

Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a anunțat cântărețul pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Betty, fiica lui Florin Salam, despre starea de sănătate a manelistului

Acum ceva timp, după ce Florin Salam a fost externat din spital, fiica lui din prima căsnicie a vorbit despre problemele sale de sănătate. Betty a spus că tatăl ei a muncit foarte mult de-a lungul anilor și că mai sunt momente în care corpul lui cedează.

Tânăra a mai spus că Florin Salam a reușit, de fiecare dată, să se recupereze rapid. În plus, manelistul a trecut și prin alte greutăți de-a lungul timpului, dar este o persoană puternică.

“Tata este un om foarte muncit. El muncește de la 14 ani, a trecut prin alte situații, supărări și încercări de la Dumnezeu. El este un om puternic și a știut să treacă prin orice, din rău să facă bine.

A trecut prin multe faze, muncă, oboseală, stres, toată lumea agățată de el, era normal să cedeze și să fie epuizat. Cu toate acestea, Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că este bine, lângă noi și vreau să fie întotdeauna cea mai bună variantă a lui”, a spus cântăreața pentru WOWnews.

ADVERTISEMENT
Tags: