Life

Florin Salam, marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Adevăratul motiv pentru care manelistul a lipsit de la ceremonia funerară

Florin Salam nu a reușit să ajungă să cânte la căpătâiul interlopului Costel Corduneanu. Cum explică Regele Manelelor absența sa de la înmormântare.
19.04.2024 | 12:17
Florin Salam marele absent de la inmormantarea lui Costel Corduneanu Adevaratul motiv pentru care manelistul a lipsit de la ceremonia funerara
Florin Salam nu a cântat la căpătâiul interlopului Costel Corduneanu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași s-a stins din viață. La ceremonia de conducere pe ultimul drum, Florin Salam a fost invitat să cânte. Din păcate, manelistul nu s-a prezentat la înmormântare și a și justificat de ce.

Florin Salam nu s-a prezentat la înmormântarea lui Costel Corduneanu

Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul drum de către familie și apropiați. Timp de trei zile cât a durat priveghiul, la căpătâiul lui s-au prezentat mai multe persoane cunoscute și nu numai. Cu toții au mers să îl plângă pe cunoscutul interlop.

ADVERTISEMENT

Așa cum spune tradiția, în cele trei zile de priveghi, la căpătâiul defunctului trebuie să cânte cineva. În cazul lui Costel Corduneanu, cele mai cunoscute numele din lumea manelelor au fost prezente la Iași.

Potrivit wowbiz.ro, Tzancă Uraganu, Cristi Nucă, Costel Biju, dar și alții au cântat în memoria regretatului interlop. Printre ei ar fi trebuit să se numere și Florin Salam, doar că manelistul a absentat.

ADVERTISEMENT

Regele Manelelor a fost așteptat la Iași la ceremonia funerară, dar nu a mai ajuns. Pentru că foarte multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat cu manelistul, Florin Salam s-a văzut nevoit să dea câteva explicații.

Florin Salam a vorbit deschis despre acest subiect și a recunoscut adevăratul motiv pentru care a lipsit. Manelistul a transmis mesajul său de condoleanțe rudelor lui Corduneanu chiar prin intermediul unui filmuleț postat de Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT

Regele Manelelor a recunoscut că nu vrea să mai aibă probleme cu legea

Regele Manelelor a recunoscut că și-a dorit foarte mult să fie prezent la eveniment, doar că nu s-a putut. Acesta avea deja evenimente programate care nu puteau fi anulate.

”Îmi cer scuze că nu am putut și poate nu o să ajung nici mâine, pentru că am nunțile, 3-4 pe zi, știți că au fost probleme cu cei care au semnat.”, a spus manelistul în online.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Florin Salam a mai justificat absența lui și prin problemele pe care le are deja cu legea. În urmă cu ceva timp, manelistul a fost acuzat că a luat bani de la mai multe persoane și că nu s-ar mai fi prezentat la eveniment. Acum, dorința sa este să stea cât mai departe de noi situații de acest fel.

”Am fost la poliţie, nu mai am cum să încurc nicio nuntă, nu-mi mai doresc să supăr pe nimeni și să am probleme. Înţelegeți-mă, vă rog, frații mei!”

În continuare, Florin Salam i-a asigurat pe toți că poartă un respect profund familiei Corduneanu și că își cere scuze că nu a ajuns la înmormântare. Pentru el, în continuare, regretatul Costel va fi un nume puternic.

”Sunt la durerea voastră, vă iubesc, vă respect, Dumnezeu să-l ierte pe Costel Corduneanu. El ne-a ajutat, spun sărut mana şi în momentul ăsta. Sunt emoţionat şi agitat.”, a transmis Regele Manelelor familiei lui Costel Corduneanu.

ADVERTISEMENT