Life

Florin Salam, mesaj drastic pentru cei care i-au jignit familia: ”Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori!”

Florin Salam a transmis un mesaj drastic pentru cei care i-au jignit familia. Artistul a luat apărarea copiilor săi, pe rețelele de socializare.
07.02.2023 | 15:35
Florin Salam mesaj drastic pentru cei care iau jignit familia Daca si eu am copii urati inseamna ca sunteti chiori
Florin Salam, alături de fiica sa, Betty Salam. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Florin Salam a răbufnit într-o postare pe conturile sale de socializare. Cântărețul de manele a transmis un mesaj dur celor care i-au jignit familia, mai exact, copiii.

Florin Salam, răspuns dur pentru cei care au spus despre copiii lui că nu sunt frumoși

Artistul în vârstă de 43 de ani a luat apărarea celor cinci copii pe care îi are, motivând că toți au un aspect fizic foarte plăcut, în pofida criticilor.

ADVERTISEMENT

”Păi, ăștia sunt urâți? Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori! Puteți să spuneți ce vreți voi, dar să spuneți că am copii urâți…

Eu am cei mai frumoși copii. N-ați văzut-o pe Betty, Dani, Rania, Măriuța, Dani cel mic, să nu mai zic de Roxana mea.

ADVERTISEMENT

Eu sunt mai zăpăcit, dar când e vorba de familie, eu am cea mai frumoasă familie. Știți și voi treaba asta. De ce să mă supăr? Dacă și de mine spuneți că am copii urâți…”, a spus solistul, într-un live de pe Tik-Tok.

Cine sunt, mai exact, copiii lui Florin Salam

Florin Salam este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele, iar atunci când nu este pe scenă, acasă îl așteaptă cinci copii: Betty Salam și Daniel Stoian, veniți pe lume în căsnicia cu prima lui soție, decedată, Fănica, și Rania, Jacqueline și Simon Ștefan, din actualul mariaj, cu Roxana Dobre.

ADVERTISEMENT

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de aproape 9 ani și pare că se înțeleg de minune, deși de-a lungul timpului au fost voci potrivit cărora tânăra ar sta cu el pentru bani.

În iunie 2022, Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit civil și religios. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment, unde au stat ore în șir de vorbă, la o masă, așa cum a declarat Roxana într-un podcast, intitulat ”Taclale”

ADVERTISEMENT

”Ieșisem într-o zi la alergat în parc și una din fostele mele prietene i-a trimis o poză cu noi. El m-a văzut pe mine și ne-a chemat pe toate la Rin. El stătea acolo în acea perioadă. Ne-am așezat la masă și vreau să spun că am vorbit încontinuu, trei, patru ore. Nu mai conta cine era acolo. Aveam o limbariță… Parcă îl cunoșteam de o viață. M-am descărcat, l-am simțit așa”, a relatat soția solistului.

ADVERTISEMENT