Sport

Florin Talpan a intrat peste oficialii FCSB la negocieri: „Ce caută ăștia aici?!”

Florin Talpan l-a lăsat mască pe Valeriu Argăseală după ce a întrerupt negocierile cu FCSB. Detalii de culise uluitoare.
18.07.2023 | 17:04
Florin Talpan a intrat peste oficialii FCSB la negocieri Ce cauta astia aici
Florin Talpan a întrerupt negocierile dintre FCSB și CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a fost surprins în timp ce a plecat cu duba de la sediul clubului Steaua, unde nu a fost primit la negocieri. Cu toate acestea, colonelul de justiție a intrat în birou peste cei din conducerea Stelei și ai FCSB-ului.

Florin Talpan i-a lăsat mască pe reprezentații FCSB: „Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract”

Florin Talpan nu a făcut parte din echipa de negocieri trimisă de CSA Steaua la masă cu FCSB, unde a ajuns juristul Cristian Marian. Conform Glasul Armatei, Talpan a intrat val vârtej în birouri și i s-a adresat comandantului Ștefan Bichir:

ADVERTISEMENT

„Domnule comandant, ce caută ăştia aici? De ce stați la masă cu ei? Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract. Nu este posibil să acceptaţi Fcsb pe stadionul Steaua. Fcsb ne fură identitatea, ne fură numele si istoria. Oamenii ăstia spun, zi de zi, că ei sunt Steaua si noi îi primim în casa noastră?

Domnule comandant, Fcsb se luptă în Justiţie să anuleze toate mărcile noastre. Oamenii ăstia vor să distrugă clubul Steaua. Cum să îi primim în Ghencea? E clar că sunt de rea-credinţă. Nu vedeti că nu respectă nicio decizie a Justitiei? Ne fură identitatea. Ei spun în fiecare zi că sunt Steaua. Nu le pasă de lege, nu le pasă de Justitie, nu le pasă de nimic. Nu semnaţi contractul, domnule comandant!”, ar fi fost discursul dur al juristului.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan, replică din partea lui Valeriu Argăseală: „E stadion din bani publici”

Iulian Gheorghișor și Valeriu Argăseală au fost pur și simplu șocați de momentul la care au asistat, iar președintele FCSB-ului i-ar fi transmis lui Talpan: „E stadion din bani publici. Aveți ordin să ne primiți”.

Florin Talpan i-a dat din nou replica oficialului FCSB și i-a transmis să înceteze furtul de identitate și să respecte deciziile justiției. Reprezentantul juridic a plecat de la sediul clubului cu o dubă a Jandarmeriei.

ADVERTISEMENT

Talpan a fost interpelat și de FANATIK la fața locului: „Nu pot să vorbesc! Lăsaţi-mă în pace!”. El a fost surprins de reporterii noștri în timp ce se certa cu jandarmii. Sursa precizează că pentru moment nu a fost semnat contractul dintre cele două părți.

CSA Steaua, poziție oficială după ce FCSB a primit undă verde să joace în Ghencea

CSA Steaua a transmis un comunicat oficial cu privire la acest subiect: „PRECIZARE. Solicitarea echipei SC  FC FCSB SA de punere la dispoziţie a stadionului ‘Steaua’, pentru disputarea partidei FCSB-Dinamo 1948, din 22.07.2023, a fost aprobată la nivelul conducerii Ministerului Apărării Naţionale, instituţia care este administratorul stadionului”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a acceptat condițiile impuse de CSA Steaua București și se așteaptă ca anunțul oficial în privința stadionului pe care se va juca derby-ul FCSB – Dinamo să se facă în cel mai scurt timp.


  • Cotă BETANO pentru FCSB. 3,35 este cota pentru „ambele marchează și sub 3,5 goluri” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT