Sport

Florin Talpan a pierdut procesul și îi datorează o sumă de bani lui Gigi Becali. Reacția patronului de la FCSB: „Să mi-i dea înapoi. Să își vândă casa!”

Florin Talpan a pierdut procesul cu Gigi Becali. Juristul CSA Steaua îi datorează o sumă de bani patronului de la FCSB.
16.06.2023 | 16:52
Florin Talpan a pierdut procesul si ii datoreaza o suma de bani lui Gigi Becali Reactia patronului de la FCSB Sa mii dea inapoi Sa isi vanda casa
Florin Talpan a pierdut procesul cu Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a pierdut procesul de calomnie înaintat împotriva lui Gigi Becali în urma unor declarații făcute de patronul de la FCSB în urmă cu cinci ani. Juristul celor de la CSA Steaua trebuie să-i returneze banii lui Gigi Becali, după ce Judecătoria Dorohoi a întors decizia.

Florin Talpan a pierdut procesul și îi datorează o sumă de bani lui Gigi Becali

Florin Talpan a încasat 25.000 de euro de la Gigi Becali în 2018, după ce juristul CSA Steaua a câștigat inițial un proces de calomnie împotriva patronului de la FCSB. „Pe Talpan îl iau și îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu știe de capul lui nimic.

ADVERTISEMENT

Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării? Ei vor să mă distrugă”, a fost declarația în urma căreia Gigi Becali a pierdut în procesul cu Florin Talpan.

Gigi Becali a cerut în instanță întoarcerea executării silite și a avut câștig de cauză, anunță ProSport. Florin Talpan va trebui să-i restituie cei 25.000 de euro lui Gigi Becali, plus suma de 1.914 lei ce reprezintă cheltuieli de judecată. Florin Talpan are dreptul să facă apel în termen de 10 zile.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat procesul cu Florin Talpan: „Să dea banii. Să își vândă casa”

Gigi Becali a reacționat după triumful în procesul de calomnie înaintat de Florin Talpan. Patronul vicecampioanei României nu are îngăduință față de juristul CSA Steaua. „Să dea banii, sunt banii mei, i-am dat și, acum, să mi-i dea înapoi.

Ce să facem? Are el ceva proprietăți, o casă are, să o vândă! Să vezi acum ce o să fie la gura lui, că judecătorii sunt cum sunt, că au făcut, că eu dres. Ce să fac, sunt banii mei și-i vreau înapoi”, a declarat Gigi Becali, conform sursei menționate.

ADVERTISEMENT

„Tip soluție: Admite cererea Soluția pe scurt: Respinge ca neîntemeiate excepția lipsei dovezii calității de reprezentant, excepția lipsei calității de reprezentant, excepția nulității și excepția prescripției dreptului material la acțiune, invocate de pârâtul Talpan Florin-Costel. 

Florin Talpan poate face apel în termen de 10 zile

Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Becali George în contradictoriu cu pârâtul Talpan Florin-Costel. Dispune întoarcerea executării silite efectuate în dosarul de executare silită nr. 

ADVERTISEMENT

176/2018 instrumentat de Biroul de executori judecătorești asociați Draganescu, Ionescu si Grafcenco pentru suma de 25.000 euro și suma de 1914,71 lei. Obligă pârâtul Talpan Florin-Costel la restituirea către reclamant a sumei de 25.000 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plății) și 1914,71 lei. 

Cu drept de a formula apel în termen de 10 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Judecătoria Dorohoi, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată, astăzi 15.06.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre 15.06.2023”, a fost decizia Judecătoriei Dorohoi.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT